Резервирајте ја вашата NIE Број назначување на Интернет сега

 

NIE БРОЈ ШПАНСКО ПРИРОДНО лого

 

Ве молиме користете ја нашата Безбедна на Интернет NIE Формулар за резервација на броеви подолу за да ги доставиме деталите што треба да ги резервираме NIE Назначување со број во Шпанија и пополнете го вашиот NIE Формулари за апликација со броеви. Оваа страница е обезбедена SSL за да ги заштити вашите информации. Побарајте катанец во лентата со прелистувачи.

Ние нудиме две услуги: Ве молиме изберете на образецот која услуга сакате да ја нарачате.

1.) NIE Само број: Оваа услуга ќе ја резервираме вашата NIE Назначување со број во Полициската станица и завршете го вашето NIE Форми на броеви. Од вас се бара да ги испечатите формуларите и да пристигнете во полициската станица во времето и датумот што го обезбедуваме за вашиот состанок. Цената на оваа услуга е 29.99 фунти + IVA (шпански ДДВ) Оваа услуга е идеална за оние кои не планираат да работат или да генерираат приходи во Шпанија.

2.) NIE Број + Завршена документација за бројот на социјално осигурување (ФОРМА Т1А).  Оваа услуга ќе ја резервира вашата NIE Назначување со број во полициската станица, завршете го вашиот NIE Број на документи плус комплетирајте ја документацијата за социјално осигурување (образец TA_1). Откако ќе го имате вашиот NIE Број го земате формуларот за број за социјално осигурување што ви го пружаме плус вашиот NIE потврда до канцеларијата за социјално осигурување во вашиот град и тие ќе ви го дадат вашиот број за социјално осигурување (системот може да варира од град до град и можеби ќе треба да закажете состанок во канцеларијата во вашата област). Цената на оваа услуга е 39.99 £ + IVA (шпански ДДВ) Ако планирате да работите во Шпанија, ви е потребна оваа услуга.

Збунет ако ви треба само а NIE Број, или а NIE Број + Број на социјално осигурување? Кликнете овде за да прочитате повеќе.

Доколку сте носител на пасоши во Обединетото Кралство и сакате да аплицирате за Новата картичка за жителство на ТИЕ Кликнете овде.  (ова е за престој, за NIE продолжете да ја користите формата подолу.)

Пополнување на нашето NIE Формулар за резервација на броеви:

Ве молиме, проверете дали обезбедите Валиден телефонски број и адреса на е-пошта така нашиот претставник може да ве контактира со вашиот NIE Детали за резервација на броеви. Веднаш штом ќе се резервиравте во некој од нашите вработени ќе бидете во контакт.

Нашите е-пошта понекогаш може да влезат во вашата папка Спам / unkубре, ве молиме, проверете дали ги проверувате овие за да не ги пропуштите нашите е-пошта.

Ве молиме, имајте предвид дека можете да добиете само Cita Previa NIE Број назначување полициска станица Понеделник-петок (не се назначуваат состаноци за време на викендите) и состаноците обично се наутро до пладне.

  Со пополнување на овој формулар, вие се согласувате дека „МОЈОТ NIE'ќе закажете состанок во полициската станица и ќе ја заврши вашата поврзана документација. На шпанска полиција е дискреционо решение да го издаде ова NIE Број.

  Вие се согласувате да ги прочитате и следите упатствата што ви ги дава МОН NIE што е испратено до вас заедно со вашата резервација и разберете дека не следењето на упатствата ќе резултира во неуспешен состанок.

  За да се обезбеди вашата вистинска личност, а не робот, одговорете на прашањето подолу

  Откако ќе го поднесете формуларот (Ве молиме, проверете дали го притиснете копчето за испраќање погоре, пред да се префрлите на чекор подолу)

  Ве молиме користете која било од безбедни врски за PayPal подолу за да ја платите вашата услуга.

  Забележете дека не реагираме или процесираме доставени обрасци без уплата.


  плати за твојата NIE БРОЈ СО ПАЈПАЛ

  Кликнете овде за да платите за нашите NIE Само услуга со броеви преку Paypal или кредитна / дебитна картичка. . 29.99 + + IVA

  Кликнете овде за да платите за нашата NIE Број + Услуга со број на социјално осигурување преку кредитна или дебитна картичка / PayPal 39.99 £ + ИВА

  PayPal е најбезбеден процесор за плаќање во светот. Откако ќе ја добиеме вашата пополнета форма и исплата, ќе добиете повик во рок од 24 часа од еден од нашите вработени со потврда. Имајте предвид дека формуларите доставени без плаќање ќе бидат избришани од нашиот систем по 1 час.  

  ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

  Нашите е-пошта понекогаш може да бидат погрешни како Несакана/Спам пошта. Погрижете се да ја проверите папката за несакана пошта/спам ако вашата резервација не пристигне во папката за дојдовно сандаче.

  NIE Формулар за резервација на броеви Прашања и одговори:

  П: Зошто ви требаат толку многу лични детали за да ги добиете моите NIE Број / Број на социјално осигурување?

  О: The NIE Број на документи што ќе ги пополниме за вас ги поставува сите прашања во нашата онлајн форма погоре. Откако ќе ги пополниме вашите NIE Форми на броеви (EX15 И 790) вашите детали се избришани од нашиот систем нормално во рок од 24 часа. Ние сериозно ја сфаќаме безбедноста на вашите лични информации.

  П: Направив грешка при пополнување на Интернет NIE Број на форма, дали можете да направите измени откако ќе ми ја испратат потврдата?

  О: Ве молиме, обезбедете го името на совпаѓањето на вашиот пасош што е на нашиот Брзо NIE Број образец за резервација погоре. Исто така, ве молиме, проверете го бројот на пасошот, бидејќи тоа е од витално значење. Други детали, како што се адреса, имиња на родители, телефонски броеви може да се променат во секое време, но вашето име и бројот на пасошот мора да бидат точни. Вашиот пасош мора да има најмалку 6 месеци пред да истече.

  П: Зошто добив чудна е-пошта од шпанската полиција? Мислам дека е за моето NIE Назначување со број, но сето тоа е на шпански јазик и не можам да го прочитам.

  О: Додека ние го закажуваме вашиот состанок во Полициската станица за да го добиеме вашето NIE Број шпанската полиција автоматски ќе ви испрати е-пошта со која ќе го потврдите времето и датумот на закажување. Чувајте ја оваа е-пошта настрана, наскоро ќе добиете е-пошта од нас на англиски јазик, во која објаснувате што треба да направите следно и какви форми треба да ги отпечатите.

  П: Сè уште не сум во Шпанија, можете ли да го добиете мојот NIE За закажување на број закажана за кога ќе пристигнам?

  О: Да, ова е можно. Ние го нарекуваме ова а Летаат-во NIE Назначување на броеви. Обично има кратко чекање пред датумот за закажување, но, известете ни за датумот кога ќе пристигнете во Шпанија и ние ќе сториме се да ве резервираме по тој датум (во очекување на закажаните состаноци)

  П: Зошто треба да им го дадам името на моите родители за моето NIE Закажување на број?

  О: The шпански NIE Број формите го бараат името на вашата мајка и татковци (ве молиме, проверете дали ги вметнете и првото и презимето, средните имиња не се задолжителни). За жал, не постои начин околу ова. Доколку не сте во можност да ги дадете имињата, контактирајте со нас за да разговараме понатаму.

  П: Зошто не можам да резервирам преку телефон?

  О: Во моментов ние не прифаќаат телефонски резервации за NIE Број состаноци. Ние претпочитаме да ги користиме нашите безбедни на Интернет NIE Формулар за резервација на броеви за да бидете сигурни дека ги имаме сите вистински детали што ни се потребни за резервација на состанокот со CITA PRIVA и завршување на документацијата.

  П: Мојот пасош сè уште го наведува моето брак име, но сега го користам моето девојче. Може ли да направам моја NIE Апликација за броеви во моето девојче?

  О: Вие апликација МОРА бидете во името на вашиот пасош. Шпанската полиција нема да прифати други имиња. Ако ви доставиме обрасци на неточно име, вие ќе бидете одби а NIE Број.

  П: Немам шпанска адреса за употреба? Што можам да направам?

  О: Делот за адреси на нашата Интернет NIE Број образецот треба да биде адреса во Шпанија. Ова не мора да биде ваш дом, многу луѓе користат адреса на хотел или локално кафуле. Ако немате пристап до шпанска адреса, не грижете се оставете го овој дел празен и нашите советници ќе го решат ова за вас. Можете лесно да ја смените адресата откако ќе ја имате вашата NIE Сертификат за број.

  П: Немам шпански телефонски број за употреба на мојот NIE Формулар за апликација за број. Може ли да го користам мојот мобилен број во Велика Британија?

  A: Идеално, потребен е шпански телефонски број за вашиот NIE Број формулар за апликација. Ако сè уште немате број, слободно користете го телефонскиот број во Велика Британија.

  П: Мојот пасош е истечен. Дали сè уште можам да го добијам моето NIE Број?

  О: Ви препорачуваме да останете најмалку 6 месеци на вашиот пасош кога аплицирате за NIE Број.

  Доколку имате помалку од 6 месеци додека не треба да го обновите пасошот, контактирајте не за да разговараме понатаму. Кликнете овде за да го обновите вашиот британски пасош. 

  П: Дали можам да го добијам мојот шпански број за социјално осигурување пред да имам а NIE Број

  О: Треба да го имате вашиот NIE Сертификат за број ПРЕД да можете да соберете Шпански број за социјално осигурување. Откако ќе го имате вашиот NIE Бројот внесете го во празниот дел од формуларот што ви го испраќаме и однесете го до најблиската канцеларија за социјално осигурување.

  П: Еден пријател од форум преку Интернет ми кажува дека не треба да закажувам состанок за да добијам NIE Број во Шпанија и можам да влезам во која било полициска станица и да бараме? Дали е ова правилно?

  О: Совети дадени во форуми преку Интернет и застарени информации на Интернет ни прават проблеми секој ден… Од 2016 година НЕ е можно да се добие а NIE Број без назначување CITA PRIVA и точните форми пополнети. Имаме богатство на знаење за NIE Број систем и бидете во тек со измените во законот во однос на оваа област.

  ** Ако успеете да најдете Полициска станица што ќе издаде NIE Број на сертификат без закажување, ве молиме кажете ни 🙂

  П: Мојот пријател во пабот (Сонцето изгорено оружје) рече ако и дадам на шпанската полиција неколку евра, ќе ми земат NIE Назначување на броеви порано. Дали е така?

  О: Не, само не! Иако информациите дадени од локалното население во пабот понекогаш се корисни, тоа апсолутно не е случај со шпанскиот јазик NIE Броеви...... NIE Сертификатите за број обично се издаваат од главните централни полициски станици. Силно би препорачале НЕ испробувајќи го ова .. (слушнавме за луѓе кои се обиделе и наишле на проблеми со законот) Исто така, избегнувајте користење на a лажни NIE Број.

  П: Јас ја доставив својата NIE Образец за број, но не сте чуле ништо назад?

  О: Откако ќе го притиснете копчето за испраќање на нашата Интернет NIE Број форма за резервација тоа е скоро веднаш добиено од нас. Потоа го поврзуваме со плаќање и нашиот претставник ќе ве повика. Ако не добивме потврда за плаќање од PayPal, не можеме да започнеме со обработка на вашата резервација. 

  Ако, во многу малку веројатно случај сте направиле плаќање и сè уште не сте слушнале од нас, ве молиме известете ни со користење на контактирајте не форма. Ова е многу, многу малку веројатно, но компјутерски грешки / човечка грешка повремено се случуваат.

  П: Дали ми треба а NIE Број за моите деца?

  О: Децата од која било возраст можат да добијат а NIE Број ако им треба еден. Некои настани, како што се часови надвор од училишниот спорт, бараат вашето дете да има NIE Број. Доколку обработуваме апликација за дете, известете ни во делот за дополнителни белешки на образецот. Прочитајте повеќе за NIE Бројки и деца овде.

  П: Го запознав човекот во пабот повторно минатата ноќ. Тој рече мојот NIE Бројот ќе истече по 3 месеци. Дали е ова правилно?

  О: Човекот во пабот повторно штрајкува! Пред 2016 година, шпанската полиција порано издаваше привремено NIE Броеви за 3 месеци. Правилата сега се променети и твоите NIE Бројот е ист број за живот. Кликнете овде за да прочитате повеќе за „направи“ NIE Броевите истекуваат '.

  П: Дали треба сè уште да земам фотографии од пасош до мојата NIE Закажување на број?

  Да, и покрај она што е кажано на некои форуми на Интернет, повеќето полициски станици сè уште бараат од вас да земете две фотографии со големина на пасош NIE Број закажување Кликнете овде за да прочитате NIE Број на пасоши фотографии.

  П: Сакам да ги пополните формуларите, но ми требаат, да бидат преведени на англиски јазик. Можеш ли да ми испратиш преведена верзија?

  О: Освен ако не сте добро прочитани на шпански јазик и имате добро разбирање на шпанскиот систем за резервации ние не препорачуваме обид да се резервира или да пополни шпански јазик NIE Број го формира своето јас. Нашиот персонал може да го стори сето ова за вас. 

  Да направите грешка при резервација или пополнување на обрасците може да биде скапа грешка ако одбиете NIE Број на вашиот состанок. Кликнете овде за да прочитате повеќе за англиски преведени NIE Форми на броеви.

  П: Ми треба мојата NIE Број навистина брзо! Што можам да направам?

  Прво, не паничи! Испратете ни ги сите ваши детали на горниот формулар и означете 'ИТНО' во делот за дополнителни информации. Известете ни до каде сте подготвени да патувате во алтернативна полициска станица и ќе се фатиме за работа. Понекогаш е случајот да ве резервира за следниот состанок достапен во вашата локална полициска станица и да чекате да се појави отказ.

  Понекогаш е можно да патувате во друга полициска станица за да го добиете вашиот NIE Број. Ние не сме „магионичари“, но знаеме неколку „трикови“ за да ве привлечеме порано доколку е потребно. Кликнете тука за да прочитате за добивање на вашата NIE Број брзо

  П: Јас сум граѓанин на ЕУ. Јас можам слободно да работам каде било во ЕУ. Зошто мора да имам NIE Број во Шпанија?

  О: Тргнувајќи ја расправата за ова прашање настрана, мора да се придржувате кон даночните правила во секоја земја на ЕУ. Сите „Странци“ кои сакаат да купат имот, да направат финансиски трансакции или да работат во Шпанија, според шпанскиот закон, мора да имаат а NIE Број. Кликнете овде за да прочитате повеќе за добивање на NIE Број како граѓанин на ЕУ.

  П: Дали вашата компанија прави апликации за престој во Шпанија?

  О: Во моментов работиме на нов нов дел од веб-страницата што се занимава со апликации за престој. Оваа област сè уште не е во живо, но откако ќе ја имате вашата NIE Бројот се врати кај нас за апликацијата за престој за престојна цена. Кликнете овде за да прочитате за престојот во Шпанија.

  П: Времето на чекање за состанок е лудо. Мислам дека вашата компанија е бавно во резервациите за состаноци. Што велиш на тоа?

  О: Нашиот главен приоритет е да ве натераме да се резервирате во а NIE Назначување со број во Полициската станица и да го имате вашиот NIE Број сертификат во вашата рака што е можно поскоро. За неколку часа по приемот на вашата апликација, еден од нашите вработени имаат задача да го резервираат вашиот состанок. Не е во наш интерес да го одложуваме времето за закажување.

  Разбираме дека понекогаш чекањето за закажување за закажување може да биде стресно, особено ако чекате да започнете работа, да купите имот или да имате некоја друга итна потреба за NIE Број.

  За жал, шпанскиот систем на резервации е тоа што е. Шпанската полиција ќе ги ослободи состаноците како и кога ќе се решат. Можеме да работиме само со тоа што ќе ни го даде шпанскиот систем.  Ако пристигнете во зафатени делови на Шпанија во сезоната на врвни туристи, најверојатно, ќе имате некое време на чекање до вашиот состанок.

  Weубезно бараме да разговарате со нашиот вреден персонал во iteубезен привилегија, како што очекувате од нас во секое време.  Го задржуваме правото да го откажеме назначувањето за сите лица и да им ја вратиме исплатата доколку сметаме дека не се почитува взаемно почитување.

  П: Го изгубив своето NIE Број на сертификат, дали можете да ме нарачате нов?

  О: За несреќно системот околу замена NIE Сертификат за броеви е исто како и пријавување за нов број. Никогаш ќе ни требаат сите ваши информации и ќе треба да ви назначиме нов состанок во Полициската станица. Кликнете овде за да прочитате Си ја заборавивте NIE Броеви.

  П: Ако ја добијам мојата NIE Број сега ќе остане уште валиден по Brexit?

  О: Да, вашиот нов шпански NIE Бројот ќе биде валиден пост Brexit. Имаме страница на нашиот блог за дискутирање NIE Броеви и Brexit. Закон за добивање NIE Бројките најверојатно ќе се променат по Brexit. Willе го ажурираме нашиот блог кога ќе ги знаеме промените.

  Се надевам дека нашето забавно прашање и одговори погоре го ублажија вашето NIE Број на стравови. Ако сè уште имате проблеми или прашања, ве молиме користете Контактирајте не од главното мени.

  П: Која е цената на вашата NIE Услуга со броеви? Дали има скриени обвиненија?

  О: Постои цена за ниска цена на нашата услуга. Ова во моментов е 20 фунти. Ова вклучува пополнување на вашата документација и закажување состанок во Полициската станица. Ова вклучува БЕСПЛАТНА телефонска поддршка и 121 помош од нашата NIE Број на експерти. Прочитајте повеќе за цена на NIE Броеви

  П: Дали треба да бидам на Empadronamiento за да можам да добијам NIE Број во Шпанија?

  О: Во моментов сме свесни само за еден регион е Шпанија (Коруна) за која се бара да бидете на емдронамиенто за да можете да ги добиете вашите NIE Број. Прочитајте повеќе за empadronamiento и NIE Броеви

  П: Зошто имате некои делови од NIE Бројните броеви останаа празни?

  О: Некои делови од вашите NIE Форми на броеви се намерно оставени празни. Ова е затоа што повеќето делови не се применливи за вашата апликација. Другите делови може да ги оставиме празни поради регионалните разлики во начинот на кој треба да се пополни формуларот. Препорачуваме да земете пенкало со црна топка со вас (мора да биде црно, мора да биде топчесто) во случај да се потребни дополнителни информации во вашиот регион на NIE Форми на броеви.

  П: Не знам кој вид доказ да го однесам кај мене NIE Назначување на броеви. Можете ли да ми помогнете?

  О: Откако ќе ги добиеме вашите детали и ќе ја направиме вашата CITA PRIVIA на Интернет NIE Назначување со број на нашиот персонал, ние ве известуваме кои документи треба да ги преземете врз основа на вашите лични околности и причината зошто ви е потребна NIE Број. Ваша одговорност е да го дадете точниот доказ за твојата NIE Апликација за броеви.

  П: Ако не сум успешен за добивање на NIE Број на мојата прва посета на полициската станица дали ќе ми препрочитате друг состанок?

  О: Ние ќе го резервираме вашиот прв NIE Закажете за број за вас кога ќе ја извршите нарачката. Ако поради која било причина не можете да го направите тој датум, или поради разумни околности ви недостасува тој состанок, ние ќе направиме уште едно закажување за вас. Ве молиме, проверете дали сте пристигнале до вашата NIE Назначување со броеви не само навреме, туку рано. Шпанската полиција не го цени тоа кога луѓето излегуваат доцна за нивните состаноци.

  Ви благодарам што го користевте МОЈ NIE Веб-страница со број. Буџет број 1 за Велика Британија и Шпанија NIE Број на услуги. Не заборавајте да им кажете на вашите пријатели за нас

  Лиза и NIE Број на тим!

  Внатрешни врски

  Дали ми треба а NIE Број за да отворите банкарска сметка во Шпанија?

  Ако имам NIE Број треба да плаќам данок во Шпанија?

  Како да се добие NIE Број во Малага

  Како да се добие NIE Број во Аликанте