Контактирајте ја МОЈОТ NIE БРОЈ Шпанија

Контактирајте ја МОЈОТ NIE Број на Шпанија

Дали ви требаат повеќе информации за NIE Броеви во Шпанија? Ве молиме користете го формуларот за контакт со нас подолу за да разговарате за вашиот NIE Број на прашања:

Дали сакате да не контактирате за да разговараме за шпанскиот јазик NIE Број? Користете го нашиот брз и безбеден формулар за контакт подолу или Тел: 0034 665556070

NIE Број на Шпанија

Некое брзо прашање и одговори

П: Може ли да ми кажете кога најверојатно ќе има моето назначување пред да ги доставам моите детали?

О: Шпанците NIE Веб-страницата за резервации на броеви е исклучително зафатена со илјадници луѓе кои се обидуваат истовремено да пристапат до неа низ целиот свет. Претпочитаме да не даваме проценки за тоа кога е веројатно NIE Именувањето за број ќе биде пред да ги добиеме вашите детали бидејќи состаноците брзо се приближуваат. Доцнењето дури и еден час може да значи состанок после една недела.  Прочитајте повеќе за добивање на вашиот NIE Број брзо.

Најдобар начин да го добиете вашиот NIE Брзо закажување состанок е да ги пополните формуларот и да ги испратите вашите детали до нас. За неколку часа, еден од нашите вработени ќе стапи во контакт за да разговара за датумот на закажување.

П: Може ли само да платам за еден состанок и да доставам документација на NIE Назначување со број во полициската станица и за мојот партнер и јас?

О: Шпанската полиција бара секој апликант да има свој NIE Назначување број во Полициска станица. Можеби можеме да ги добиеме вашите состаноци приближно во исто време и датум, но сепак ќе ви требаат две состаноци за шпански резервации. Полицијата е многу строга поради ова.

П: Го изгубив своето NIE Сертификат за број. Зошто треба повторно да ги пополните формуларите.

О: Кога сте изгубиле NIE Сертификат за број ќе ви преиспитаме на состанок во Полициската станица во Шпанија. Поголемиот дел од времето, полицијата ќе може да ве најде на системот и да произведе дупликат сертификат. Меѓутоа, во случај шпанската полиција да не може да ве најде на системот, ние ви испраќаме ново NIE Формулари со броеви за да можат, доколку има потреба, да издадат нов број.

П: Имам загриженост за приватноста во врска со давањето на моите лични детали преку Интернет. Може ли да ти се јавам за да ти дадам детали.

О: Ние целосно разбравме дека давањето на вашите лични информации преку Интернет може да биде загрижувачко.

Сепак, нашата веб-страница е 100% безбедна и вашите податоци се чуваат тотално безбедни сè додека не завршиме со нивно користење, а во тоа време тие се уништени од нашиот систем. Единствените детали што ги зачувуваме за вас се вашата адреса за е-пошта, телефонскиот број и датумот на резервација. Нашите плаќања ги обработува Paypal, така што никогаш не ни се испраќаат деталите за вашиот начин на плаќање.

Од витално значење е да ги имаме вашите точни детали за да не правиме грешки со вашата резервација. Човечка грешка при телефонски повици може да значи дека симнуваме погрешен број или име. Нашата безбедна форма за резервација ви овозможува да ги внесете вашите податоци и потоа да ги проверите пред да ги испратите до нас. Прочитајте повеќе за нашата политика за безбедност и приватност

П: Зошто има задоцнување во резервацијата на мојата NIE За закажување на броеви на вашата веб-страница се вели 24 часа

О: Иако нашата цел е секогаш да сте резервирале во рок од 24 часа, понекогаш некои проблеми се надвор од наша контрола. Не е невообичаено веб-страницата за полициска резервација да се спушта неколку часа истовремено. Ова целосно нè запира во обработка на состаноци.

Понекогаш, поради начинот на кој се објавуваат состаноци на шпанската веб-страница од секој регион, нема достапни назначувања. Во оваа ситуација, нашиот персонал ќе проверува сè додека не бидат ослободени повеќе назначувања.

П: Јас го доставив образецот пред повеќе од 24 часа, но не добив телефонски повик. Зошто?

О: Нејзините многу ретки, но технички ставови повремено се случуваат. Ако сте го доставиле вашиот формулар и не сте слушнале од нас во рок од 24 часа, користете го погоре образецот. Можно е да имаме неправилен е-пошта или телефонски број за вас.

Некои корисни информации од нашиот блог

Дали Brexit ќе влијае на мојата NIE Број?

Кратко резиме за Brexit и NIE Броеви

Дали мојот NIE Број на егзидија?

Сите информации што треба да ги знаете за тоа дали NIE Броеви Исклучок

Како можам да добијам NIE Број брзо?

Водич за добивање на вашиот NIE Број брзо

Како да ја резервирам мојата NIE Закажување на број?

Водич за резервација на вашите NIE Број брзо во Шпанија

NIE Бројни обрасци преведени на англиски јазик

Информации за преведените NIE Форми на броеви

Соопштение за печатот „Екс-мачки“

Нашето најново соопштение за печатот