NIE Формулар за апликација со броеви на англиски јазик

Преселба во Шпанија? Отворање бар? Добивање работа? Купување на вашиот дом од соништата? Или само треба отвори банкарска сметка? Тогаш првото нешто што ќе ви треба е а NIE Број. Проблемот е што сите форми се на шпански јазик и ви треба NIE Форми на броеви преведено на англиски јазик.

NIE Формулари за апликација со броеви преведени на англиски јазик

Да го добиете вашиот NIE Број во Шпанија има 3 главни формулари за апликација што треба да ги пополните. Овие се ЦИТА ПРИВА NIE Формулар за резервација на броеви, EX-15 година и форма 790.

Образец 1: Форма на веб-страницата CITA PRIVA

Оваа форма се користи за резервација на вашата NIE Назначување на броеви. Потребен е добар стандард за читање на шпански јазик за да се пополни оваа форма правилно. Доколку не се чувствувате доверливи во пополнувањето на овој формулар, ве молиме користете ја нашата форма и ние ќе го сториме тоа за вас.

Форма 2: NIE Форма на број 790

Овој формулар е познат како „Таса модел“ 790 Кадиго 012.
Reconocimientos, Autorizaciones y Concursos, на шпански. Овој формулар се користи за плаќање на вашата влада NIE Број на такса. Овој формулар МОРА да биде пополнет правилно. Ако имате формулар преведен на англиски јазик, тоа нема да го прифатите ниту во банката, ниту во полициската станица.

Форма 2: NIE Број на форма EX-15

Ова е вашата главна форма за апликација за вашата NIE Назначување на броеви. Оваа форма може да биде доста комплицирана и важноста да се обезбеди пополнување на правилно шпански јазик. Обрасците EX-15 преведени на англиски јазик нема да бидат прифатени во Полициската станица.

Ниту една од овие форми автоматски не се преведува на англиски јазик. Сите обрасци мора да бидат доставени на шпански јазик.

NIE БРОЈ ФОРМА ТРАСЛИВНО ВО АНГЛИСКИ
NIE БЕЗБЕДНИ обрасци преведени на англиски јазик нема да бидат прифатени на вашиот состанок.

Сите овие форми се напишани на шпански јазик. Ве молиме имајте во предвид: Верзијата на обрасците преведени на англиски јазик нема да биде прифатена кај вас NIE Назначување број во Полициска станица. Сите ваши NIE Формулар за апликација за броеви мора да биде пополнет на шпански јазик.

Еве кај МОЈ NIE Број на Шпанија можеме да ги пополниме сите обрасци за вас на шпански јазик и да закажеме состанок во полициската станица. Откако ќе го резервираме вашиот состанок и ќе ги пополниме и вашите NIE Формулари за апликација со броеви, некој од нашите претставници ќе стапи во контакт и ќе ви каже што да направите во полициската станица во Шпанија. Willе го вклучиме и нашиот корисен водич за е-книги.

nie број на форма на англиски јазик

Кликнете овде за да ја резервирате вашата NIE Назначување на број на англиски јазик

Обезбедување на вашиот NIE Формулар за апликација со броеви, EX-15 и 790 се пополнети правилно е од витално значење. Ако направите грешка во формуларот за апликација во Шпанија, можеби сте одбиле NIE Број во полициската станица. Не препорачуваме да ги пополните формуларите, освен ако не сте 100% доверливи, знаете како правилно да ги пополните.

англиски nie формулар за апликација за број

Ако ви треба вашиот NIE Брзо брои Шпанија ви препорачуваме да ја пополните нашата Брза и сигурна форма за резервација денес и еден од нашите претставници ќе ви се врати во рок од 24 часа со вашето време за резервација и завршената документација.

Како да се преведе NIE Форми на броеви на англиски јазик

Превод на шпански NIE Може да се користат броеви на англиски јазик Гугл преведувач, сепак, ние не препорачуваме да го доставувате вашиот NIE Бројот го формира самото, освен ако не сте 100% доверлив. Ако погрешно ги пополните преведените обрасци, може да бидете испратени од вашите NIE Закажете број и не го примате вашиот сертификат. Ова ќе значи резервација за нов состанок.

земи го nie број на форма на англиски јазик

Како да ги пополните шпанците NIE Бројни форми?

Еве кај МОЈ NIE Број за мала сума од 20 фунти ќе ги пополниме сите ваши документи, ќе закажеме состанок и ќе ви ги испратиме сите детали. Сè што треба да направите е да се појавите во полициската станица во времето кога ќе ви обезбедиме и да ги предадете документите што ги завршивме за вас. Кликнете овде за да ја резервирате вашата NIE Назначување со број денес!

Како да се добие шпански NIE Број на англиски јазик

Го исполнив моето име погрешно на Шпанците NIE Интернет-страница за форма на резервација на броеви. Што можам да направам?

Ако сте пополниле шпански NIE Неправилен формулар за апликација со броеви на веб-страницата за резервации може да биде кошмар. Во Шпанија можете да закажете само 1 состанок CITA PRIVA истовремено. Поголемиот дел од времето е можно да се користи копчето за откажување на веб-страницата за да го откажете состанокот, но ве молиме имајте предвид дека понекогаш оваа функција не работи. Како такво, можеби ќе треба да почекате до датумот на закажување што сте го одвоиле за повторно да резервирате. Шпанската полиција генерално бара формуларите да бидат пополнети правилно. Тие веројатно нема да бидат сочувствителни на какви било грешки.

Се обидов да го преведам NIE Формулари со броеви на англиски јазик и направив грешка, можете да ги поправите за мене?

Еве кај МОЈ NIE Број Шпанија можеме да ги пополните сите ваши NIE Бројни обрасци и испратете ги на е-пошта до вас за да ги отпечатите. Само користете ја нашата лесна форма за резервација на англиски јазик на www.mynie.co.uk и нашиот тим ќе ги пополнат сите обрасци на шпански и е-пошта назад за да ги испечатите.

Зошто NIE Бројни броеви на шпански и не преведени англиски?

Кога во Рим се однесуваат како Римјаните. Кога сте во Шпанија, ќе треба да се навикнете на нивните форми да бидат на шпански јазик. Многу малку форми, вклучително и Шпанците NIE Формуларот за броеви се преведува на англиски јазик. Бидете внимателни на Интернет NIE Бројни обрасци за кои се тврди дека се правилно преведени на англиски јазик, видовме многу со грешки што значат да бидете испратени од вашите NIE Назначување на броеви.

Може ли да ја преземам NIE Формулар за апликација со броеви на англиски јазик од шпанската веб-страница?

Во тоа време, Шпанците NIE Веб-страницата за резервација на броеви не дозволува англиска верзија да се преземе од својата веб-страница и сите обрасци мора да бидат пополнети на шпански јазик.

NIE БРОЈ НА АПЛИКАЦИЈА НА АНГЛИСКИ
сите NIE Формуларите за броеви мора да бидат пополнети на шпански, а не англиски

Зошто го прави тоа NIE Формуларите за броеви треба да бидат пополнети на шпански, а не на англиски јазик?

Findе најдете поголем дел од персоналот во Полициската станица ќе биде шпански. Понекогаш, на лице место ќе има преведувач на англиски јазик што ќе ви помогне, сепак, вашите форми, дури и ако се преведени на англиски, треба да бидат пополнети на шпански јазик.

Потребно е NIE Број? Посетете ја нашата почетна страница за да прочитате повеќе за нашите Брз, буџет, 20 фунти NIE Услуга за пополнување формулар за броеви или посетете ја нашата англиски NIE Страна за резервација на броеви за да ја добиете вашата NIE Апликација за броеви денес!

15 размислувања за "NIE Број на апликација на англиски јазик "

 1. Мислам дека е мудро предупредување за пополнување на NIE Бројни обрасци на англиски јазик. Најдов веб-страница (нема да спомнам никакви имиња) која ми ги обезбеди формуларите преведени на англиски јазик. Ги пополнивме, на англиски и ја резервиравме ЦИТА NIE Назначување број во полициската станица. Кога се повикавме, ни беше кажано дека тие не прифаќаат обрасци преведени на англиски јазик. А вкупно губење време, па не обидувајте се да ги пополните формуларите што самите сте

  1. Здраво Сандра Ви благодариме за вашиот корисен одговор. Оваа приказна ја чувме одново и одново, за жал луѓето сè уште се обидуваат, а потоа го губат состанокот во полициската станица. Многу благодарам, Лиза, https://www.mynie.co.uk

 2. Здраво, ми треба NIE Формулари со броеви EX15 и 790 преведени на англиски јазик. Можете ли да ми ги испратите? Јас нема да платам проблем.

  1. Здраво Луис Ви благодариме за вашата порака за добивање NIE Бројни обрасци преведени на англиски јазик. За жал шпанската полиција НЕ ќе прифати NIE БРОЈ ФОРМИ кои се преведени на англиски јазик. Обрасците мора да останат на шпански јазик, но можат да бидат пополнети на англиски јазик. Ако сакате, можеме да ги пополниме вашите NIE Бројни обрасци за вас и резервирајте ги вашите NIE Назначување број во полициската станица. Само искористете го нашиот лесен NIE Бројот на форма на резервација и еден од нашите експерти ќе бидат во контакт наскоро. Kindубезен поглед, Лиза

  1. Здраво Рој! Ви благодарам за Вашата порака. Ако резервирате денес, веројатно можеме да ве однесеме во Мадрид за NIE Бројот назначување навистина брзо, можеби до петок. Ве молиме користете ја нашата NIE Формулар за резервација на броеви и една од нашите NIE Број на експерти ќе бидат во контакт.

 3. Здраво, јас сум потврдено време за закажување за презентација на мојата апликација во полициската станица. Дали можам да го платам данокот во банка уште две недели пред тоа?

  1. Здраво Хју Да, можете да го платите вашиот NIE Данок на број во секое време пред состанокот. Вашата форма 790 NIE Формуларот за данок на број останува активен 1 година од денот на плаќањето.

 4. здраво, барам да добијам nie број, но нема да се вратам во Шпанија до октомври за да можам да зборувам сега со сите форми или поблиску до времето, бидејќи лошо ќе заврши само за една недела

  1. Hi

   Да, можете да резервирате сега за октомври. Само ставете го датумот кога ќе пристигнете во делот за коментари на дното на NIE Формулар за резервација на броеви.

   Многу благодарение

   Lisa
   https://www.mynie.co.uk

 5. oltre i tre moduli compilati da voi
  +
  данок на оризвута дел пагаменто
  +
  passaporto e 2 фото tessere

  COSA MI SERVE IL GIORNO DELL'APPUNTAMENTO ALLA STAZIONE DI POLIZIA?
  ИНТЕГРИРА ЗА ДЕКУМЕНТИ ДЕВО? OPPURE E 'SUFFICIENTE QUANTO DETTO SOPRA?

 6. Здраво, јас барам да емигрираат за да шпанија следната година околу јули 2021 година. Кога е најдобро време да аплицирам за nie број? Може ли да аплицирам за ова, додека во Велика Британија

  1. Hi

   ако државјанин на Велика Британија сакате да се преселите во Шпанија пред крајот на периодот на транзиција во Brexit, треба да аплицирате побрзо. Посетете ја веб-страницата на ТИЕ картичка за да дознаете повеќе информации https://tiecardspain.com

 7. Здраво,

  Јас барам а NIE број, но јас ќе бидам во Шпанија само три дена од 10-ти август до 13-ти август 2020 година.
  Дали е можно да се закажете состанок во Полициската станица во рамките на овие датуми?

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

Оваа страница користи Akismet за намалување на спам. Научете како се обработува вашиот коментар.