Земете ја вашата NIE Број во шпанската амбасада

 

Добијте го вашето привремено NIE Број од шпанската амбасада

Една од опциите што ја имате е да го добиете вашиот шпански NIE Број од Шпанска амбасада во вашата матична земја пред да патувате во Шпанија. Шпанската амбасада генерално не издава NIE броеви освен ако не станува збор за појава на живот и смрт. Делува само како „курир“ помеѓу апликантот и надлежните полициски власти во Шпанија.

Плус страна на ова е, ако успеете да закажете состанок што можете со вашиот NIE Број на рака. За жал, крајната страна е овие NIE Бројките се генерално привремени NIE Броеви кои траат само во период од 3 месеци. Потоа, откако ќе стигнете во Шпанија, треба повторно да аплицирате. Постапката на Шпанската амбасада, исто така, понекогаш може да биде бавна и да бара неколку посети.

Забележете дали вашата апликација е за летно сезонско работење, Шпанската амбасада нема да ви помогне при добивање на NIE Број. Мора да аплицирате кога ќе пристигнете во Шпанија. Еве кај МОЈ NIE можеме да организираме а NIE Назначување со број за кога ќе пристигнете во Шпанија, Само известете го датумот.

Ние совети против добивање на вашиот NIE Број од шпанската амбасада, бидејќи ќе треба повторно да аплицирате кога сте во Шпанија.

NIE Број на амбасада на Шпанија

Еве кај МОЈ NIE БРОЈ ШПАНИЈА можеме да ве резервираме на состанокот CITA PRIVIA за пристигнување во Шпанија, заштедувајќи да патувате во шпанска амбасада во вашата земја. За само мала сума од само 20 фунти можеме да ја резервираме вашата NIE Назначување со број, завршете го вашиот NIE Број на документи (екс15-екс-18 NIE Форми на броеви)

Кликнете овде за да прочитате повеќе за NIE Информации за број or Резервирајте ја вашата NIE Назначување број денес

Подолу е Список на светската шпанска амбасада за да ги добиете вашите шпански NIE број:  

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Велика Британија:

Земи си шпански NIE Број од амбасадата во Велика Британија
Добијте шпански NIE Број од шпанската амбасада во Велика Британија

Веб-страница: Шпанска амбасада Лондон

Адреса: 39 Чешам Место, SW1X 8SB

Врска на „Карти на Google“: Google ја мапира насоката кон шпанската амбасада во Велика Британија

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Франција

NIE БРОЈ ШПАНСКА АМБАСИЈА ВО ФРАНЦИЈА
Земи си шпански NIE Број од амбасадата во Франција

Веб-страница: Шпанска амбасада Франција

Адреса: 22, Авенија Марсео, 75008 Париз, Франција

Врска на „Карти на Google“: Гугл ги мапира насоките до шпанската амбасада во Франција

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Германија

Добивање на NIE Број од шпанската амбасада во Германија
Земете ја вашата NIE БРОЈ од шпанската амбасада во Германија

Веб-страница: Шпанска амбасада Германија

Адреса: Lichtensteinallee 1, 10787 Берлин, Германија

Врска на „Карти на Google“: Упатства за „Гугл мапс“ до шпанската амбасада во Германија

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Полска

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Полска

Веб-страница: Веб-страница на Шпанската амбасада Полска

Адреса: Мисливејка 4, 00-459 Варшава, Полска

Врска на „Карти на Google“: Гугл ги мапира насоките до шпанската амбасада во Полска

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Ирска

Добивање на NIE Број од шпанската амбасада во Ирска

Веб-страница: Шпанска амбасада Ирска

Адреса: 17А Мерлин Парк, Толсбриџ, Даблин 4, Ирска

Врска на „Карти на Google“: Упатства за шпанска амбасада Ирска од Google

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Швајцарија

Како да се добие NIE Број од шпанската амбасада во Швајцарија

Веб-страница: Интернет-страница на шпанската амбасада во Швајцарија

Адреса: Ридлистрис, 17, 8006 Цирих, Швајцарија

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада Швајцарија

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Норвешка

Како да се добие шпански nie број од шпанската амбасада во Норвешка

Веб-страница: Веб-страница на шпанската амбасада Норвешка

Адреса: портата Халвдан Свартес 13, 0244 Осло, Норвешка

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Норвешка

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Исланд

добие NIE Број од шпанската амбасада во Исланд

Веб-страница: Интернет-страница на шпанската амбасада Исланд

Адреса: Eiðistorg, 170 Seltjarnarnes, Исланд

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Исланд

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Русија

Земи си шпански nie број од шпанската амбасада во Русија

Веб-страница: Интернет-страница на шпанската амбасада Русија

Адреса: Улица Болшаја Никитска 50/8, Москва 115127, Русија

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Русија

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Албанија

Лесно е да го добиете вашиот NIE Број од шпанската амбасада во Албанија

Веб-страница: Интернет-страница на Шпанската амбасада за Албанија

Адреса: Рр. Скендербеј, 43, Тирана, Албанија

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Албанија

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Италија

Земете ја вашата NIE БРОЈ од шпанската амбасада во Италија

Веб-страница: Официјална веб-страница на Шпанската амбасада Италија

Адреса: Палацо Боргесе, Ларго Фонтанела ди Боргезе, 19, 00186 Рома, Италија

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Италија

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Австрија

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Австрија

Веб-страница: Интернет-страница на шпанската амбасада во Австрија

Адреса: Аргентиnierstrasse 34, 1040 Wien, Австрија

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Австрија

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Унгарија

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Унгарија

Веб-страница: Интернет-страница на Шпанската амбасада Унгарија

Адреса: Eötvös utca 11 / B, 1067 Будимпешта, Унгарија

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Унгарија

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Шведска

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Шведска

Веб-страница: Веб-страница на Шпанската амбасада Шведска

Адреса: Djurgårdsvägen 21, Box 10295, 100 55 Стокхолм, Шведска

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада Шведска

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Турција

Можете да го добиете вашиот NIE Број од шпанската амбасада во Турција

Веб-страница: Веб-страница на шпанската амбасада на Турција

Адреса: Абдула Цевдет Сокак, 8, 06680 Çанкаја, ПК 48, 06552 Çанкаја, Анкара, Турција

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Турција

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во ГрцијаМожете да го добиете вашиот NIE Број од шпанската амбасада во Грција

Веб-страница: Веб-страница на шпанската амбасада во Грција

Адреса: ул. Дионизиу Ареопагиту 21, 117 42 Атина, Грција

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Грција

 

Земете ја вашата NIE Број од шпанската амбасада во Финска

Можете да го добиете вашиот NIE Број од шпанската амбасада во ФинскаВеб-страница: Веб-страница на шпанската амбасада во Финска

Адреса: Kalliolinnantie 6, 00140 Хелсинки, Финска

Врска на „Карти на Google“: Упатства до Шпанската амбасада во Финска

Повеќе NIE Информации за број:

NIE Броеви и хипотеки во Шпанија

Колку е тоа NIE Данок на број?

Како да се добие број за социјално осигурување во Шпанија

Добивање на NIE Број без состанок

 

 

 

5 мисли на „Земи си NIE Број во шпанската амбасада “

  1. Здраво, дали е полесно да го добиете мојот NIE Број од шпанската амбасада или треба само да почекам додека да пристигнам во Шпанија и да одам во полициската станица?

    1. Здраво ianулијан. Очигледно мора да патувате во шпанската амбасада и нема да си ја земете вашата NIE Број на истиот ден. Ако сакате нас да ви резервираме NIE БРОЈ состанок за неделата што ќе пристигнете во Шпанија, користете ја нашата лесна форма за резервација на нашата почетна страница. Многу благодарам, Лиза

  2. Јас сум навистина збунет. Ја добив мојата NIE Број од шпанската амбасада во Велика Британија, но се вели дека важи само 3 месеци? Дали мислите дека имав одговор за а nie број Шпанија кога ќе пристигнам?

    1. Здраво effеф Да, аплицирајќи во шпанската амбасада за вашите NIE Бројот е само за итни цели и генерално тие ќе траат само 3 месеци, тогаш треба повторно да аплицирате за NIE Број со помош на системот Cita Previa во Шпанија кога ќе пристигнете. Ако сакате нас да ви резервираме a NIE Назначување со броеви (Цита Превија) ​​и пополнете ја документацијата за вас, користете ја нашата Интернет nie формулар за резервација на броеви на: NIE БРОЈ ОРЛИН ФОРМА за книги

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *

Оваа страница користи Akismet за намалување на спам. Научете како се обработува вашиот коментар.