Q & A NIE БРОЈ ФАКТИ ЗА ШПАНИЈА

NIE БРОЈ ФАКТИ

Добредојдовте во нашиот МОЈ NIE Број на Шпанија Страница со прашања и одговори. Еве ние ќе се обидеме и да одговориме како мој ваш NIE Број на прашања во Шпанија

Доколку мислите дека сме оставиле од списокот, користете го формуларот за контакт или надвор од копчето за помош.

Прашај го NIE Број Експерт:

П: Дали ми треба шпански NIE Број?

Која е причината за добивање Шпанец NIE Број?

О: willе ви треба Шпанец NIE Број на работа, купување имот и пријавување за услуги во Шпанија. Исто така ќе ви треба А NIE Број за регистрација за шпанска возачка дозвола и многу други задачи. Мојата Nie Број на Шпанија може да ја обезбеди целата NIE Услуга со броеви за само 20 фунти. Ние ќе ги пополниме вашите NIE Формулари за броеви и закажете го состанокот во полициската станица во Шпанија. Сè што треба да сторите е да се појавите во полициската станица за времето и датумот што ви го доставуваме, предадете во завршеното NIE Форми на броеви и покажи го пасошот. Само користете ја нашата брза и лесна форма за резервација.

П: Може ли да присуствувате во полициската станица од мое име?

Земи си шпански NIE Број од Полициската станица

О: Не, МОЈОТ NIE може да ја пополните документацијата и да закажете состанок во полициската станица, но од вас се бара да присуствувате на датумот кога сте биле резервирани.

П: Друга компаnieВелат дека можат да присуствуваат на полициската станица за мене, зошто не можам МОЈОТ NIE.

Потребна е помош за да добиете NIE Број?

О: Некомпаnieнудиме услуга каде што тие го прават целиот процес за вас. Ова може да трае стотици фунти и бара посета на Нотар во Шпанија за да се потпише полномошно. Ова е корисно ако не сте во можност да дојдете во Шпанија, но повторно ова може да биде скапо. МОЈОТ NIE е најевтин начин да го добиете вашиот NIE без да го закажете состанокот и да ја пополните документите себе.

П: Прочитав преку Интернет дека е можно да се пополни NIE Бројте документи и закажете го состанокот наш сам? Зошто се наплаќате?

Помогне за пополнување NIE Форми на броеви

О: Да, можно е да се најде точната документација и да се резервира книга NIE закажете се на себе Google. Сепак, овде кај МОЈ NIE го одземаме стресот од превод на документи и посета на веб-страница за резервации што е на шпански јазик. Нашиот систем го поедноставува целиот процес за вас, така што треба само да го пополните нашиот лесен формулар за резервација, на англиски јазик. Ние се уверивме дека ги задржавме трошоците за нашата услуга на минимум. Прочитајте повеќе за NIE Форми на броеви.

П: Што се случува ако дојдам во полициската станица и имам проблеми со добивање на моето NIE број?

Што да сторите ако шпанската полиција не каже на а NIE Број

О: Откако ќе го направите вашиот NIE Резервација со броеви и ние го резервиравме состанокот и ја пополнивме вашата документација за да ви се даде телефонски број за итни случаи. Земете го ова со вас на ден и сите проблеми ни да дадете прстен. Повеќето проблеми можат да се решат преку телефон. Ваша одговорност е да се погрижите да земете точен доказ зошто ви треба NIE Број, на пример, понуда за работа, писмо во кое се вели дека купувате куќа или треба да купите автомобил.

П: Ја заборавив мојата NIE Датум на закажување на број. Што да правам?

Womanената ја заборави NIE Број

О: Ако сте го примиле датумот на резервација од МОЈ NIE, и заборавивте, ве молиме стапете во контакт и ние ќе го разделиме за вас. Ве молиме, секогаш проверувајте ја папката за несакана пошта.

П: Зошто не добив состанок за мојот шпански NIE број во полициска станица во мојот град?

Карта на NIE Броеви во Шпанија

О: Во моментов има долги чекања на многу полициски станици во Шпанија. Ние секогаш ќе се обидеме да ја резервираме вашата NIE Назначување со број во најблиската Полициска станица, но во некои околности можеби ќе треба да ве испратиме до следната најблиска станица. Ако сте во Бенидорм, ова понекогаш може да биде во Аликанте. Прочитајте повеќе за добивање на вашиот NIE Број брзо.

П: Ми треба мојата NIE Број итно, но имам закажано состанок повеќе од еден месец. Дали има некој начин да се забрза ова?

Потребно е NIE Број итно?

О: Ако брзате за шпанскиот јазик NIE Број, ве молиме, кажете ни ги. Ако дојде до откажување, ќе ве поставиме. Прочитајте повеќе за Брз NIE Броеви.

П: Ја изгубив мојата NIE Број. Можете ли да ми земете копија?

О: За жал добивте копија од вашата NIE Сертификатот за броеви не е толку исправен напред како да се отпечати нова копија. Theе ви треба ново закажување во полициската станица и ќе треба повторно да ги пополните сите документи. Прочитајте повеќе за Изгубениот NIE Броеви.

П: Сè уште не сум пристигнал во Шпанија, но дали е можно да организирате моја NIE Назначување со број за неделата што ќе пристигнам?

О: Апсолутно. Ова е познато како Fly By NIE Назначување со број „Само известете го датумот кога ќе пристигнете и ние ќе ги направиме потребните аранжмани за да ве наведеме за резервација.

П: Јас се преселувам во Шпанија со моето дете. Дали ми треба а NIE Број за неа?

О: Многу е малку веројатно дека некогаш ќе ве прашате NIE Број за секое дете под 16 години. Ако ви треба а NIE Број за вашето дете можеме да го обезбедиме ова. Прочитајте повеќе за NIE Броеви за деца.

П: Мојот NIE Бројот е истечен. Дали е лесно да се добие нов?

О: Ако вашиот NIE Бројот е издаден пред 2016 година можеби е привремен број. Прочитајте повеќе овде за NIE Броеви што истече.

П: Која е цената на вашата NIE Услуга со броеви?

О: Ние нудиме рамен трошок од 20 фунти за нашите NIE Услуга со броеви. Ова вклучува сè, од пополнување на целата ваша документација, до резервација на шпанскиот јазик NIE Назначување на броеви. Нема скриени обвиненија или невообичаени услови и услови. Прочитајте повеќе за Цената на NIE Броеви тука

Потребни се повеќе информации за добивање шпански NIE Број? Јавете ни се или испратете ни порака преку нашата помош во живо.

МОЈОТ NIE NUMBER Тим!