Kakšen dokaz moram dobiti NIE Številka?

Zagotoviti morate, zakaj potrebujete NIE Število

Torej, imaš svojega NIE Rezervirano število klicev, in španščino NIE Številčni obrazci so izpolnjeni v angleščini. Kaj je naslednje? ... Dokazilo.

Na dan vašega sestanka boste morali španski policiji posredovati dokazilo zakaj potrebuješ NIE Število... Raven in vrsta dokazil, potrebnih za pridobitev vašega NIE Številka je drugačna, če ste EU ali državljan tretje države.

Če ste državljan EU, boste potrebovali naslednji dokaz, da dobite NIE Številka v Španiji:

  • Potni list in kopija dveh glavnih strani
  • Dokazilo o naslovu v Španiji - zadostuje vaša pogodba o najemu (na vaše ime)
  • Izpolnjena je bila oblika EX-18
  • Dokončan Modelo 790
  • Dokazilo o zdravstvenem zavarovanju - to je lahko zasebno zdravstveno zavarovanje ali kartica EHIC
    Dokument * dokazuje, zakaj potrebujete španščino NIE številko, ki se razlikuje glede na vaše namere. V večini primerov je:
    pogodba, ki kaže, da boste v Španiji kupili nepremičnine, kot so nepremičnine, avtomobili itd.
  • zaposleni: pogodba o zaposlitvi španske družbe
  • samozaposleni: potrdilo o lastništvu podjetja
  • osebe z zadostnimi sredstvi: dokazilo, da lahko živite v Španiji brez dela
  • študenti: pismo za sprejem s šole in dokazilo o plačilu šoli
  • iskalci zaposlitve: lahko greš samo s potnim listom
  • Dovolj plačati NIE pristojbina (€ 9.75 v času pisanja)
  • * Vsi dokumenti morajo biti prevedeni v španščino ali katalonščino (razen če so uradni dokumenti EU) in morate prinesti izvirnik

Če ste državljan tretje države, boste potrebovali naslednjo dokazilo:

  • Potni list, vizum in kopije
  • Izpolnjena je bila oblika EX-15
  • Empadronamiento - morali boste iti v mestno hišo in se prijaviti kot živeti na območju
  • Državljani zunaj EU bodo potrebovali dodatno dokazilo o zakonitem vstopu v Španijo (na primer kartico za iztovarjanje, znano v španščini kot declaración de entrada)
  • Dokazilo o zdravstvenem zavarovanju
  • Dve fotografski velikosti potnega lista (preverite, ali se to lahko razlikuje od države do države - španska velikost se imenuje zvezek)
  • Dokument * dokazuje, zakaj potrebujete španščino NIE številka, ki se razlikuje glede na vaše namere. V večini primerov je:
    pogodba, ki kaže, da boste v Španiji kupili nepremičnine, kot so nepremičnine, avtomobili itd.
    zaposleni: pogodba o zaposlitvi španske družbe
    samozaposleni: potrdilo o lastništvu podjetja
    osebe z zadostnimi sredstvi: dokaz, da imate dovolj sredstev za življenje v Španiji brez dela
    študenti: pismo šole in dokazilo o plačilu šoli
    iskalci zaposlitve: lahko greš samo s potnim listom, vendar boš izdan začasno NIE številka veljavna samo za 3 mesece

* Vsi dokumenti morajo biti prevedeni v španščino ali katalonščino in morate prinesti izvirnik

Tukaj na MY NIE Številka Španija lahko rezerviramo NIE Številčenje imenovanja zelo hitro in izpolnite NIE Številčni obrazci za prijavo, vendar je na vas, da zberete, pravi dokaz, zakaj potrebujete NIE Številko.

Preberite več:

Njegova zakonska zahteva, da je a NIE Število

Kako priti do NIE Številka FAST

Potrebujete več nasvetov? Kontakt

Ena je pomislila na "Kakšen dokaz moram dobiti NIE Številka? "

  1. Lahko yoiu prosim pomagajte mi začasno NIE kot sem prebral, da je to najbolje za tiste, ki nimajo delovnih mest, razen če si lahko pridobite eno brez ponudbe za delo? Hvala.

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *