Librin Tuaj NIE Emërimi i numrave në internet tani

 

NIE NUMRI SPANJE Logoja e shpejtë

 

Ju lutemi përdorni sigurimin tonë në internet NIE Formulari i rezervimit të numrave më poshtë për të dhënë detajet që na duhen për të prenotuar NIE Emëroni numrin në Spanjë dhe plotësoni NIE Numrat e formularëve të aplikimit. Kjo faqe është e siguruar SSL për të mbrojtur informacionin tuaj. Shikoni për dry në shiritin e shfletuesit tuaj.

Ne ofrojmë dy shërbime: Ju lutemi zgjidhni formularin që shërbimin që dëshironi të porosisni.

1.) NIE Vetëm numri: Këtë shërbim do ta rezervojmë NIE Emërimi i numrit në Stacionin Policor dhe Përfundoni tuajin NIE Format e numrave. Ju kërkohet të shtypni formularët dhe të arrini në komisariat në kohën dhe datën që ne ofrojmë për caktimin tuaj. Themimi i këtij shërbimi është £ 29.99 + IVA (TVSH spanjolle) Ky shërbim është ideal për ata që nuk planifikojnë të punojnë ose të gjenerojnë të ardhura në Spanjë.

2.) NIE Numri + Dokumentet e Numrit të Sigurimeve Shoqërore të përfunduara (FORMA T1A).  Ky shërbim do të rezervojë tuajin NIE Emërimi i numrit në komisariat, plotësoni numrin tuaj NIE Numri i dokumenteve plus plotësoni dokumentet e sigurimeve shoqërore (formulari TA_1). Sapo të keni të tijën NIE Numrin që merrni formularin e numrit të sigurimeve shoqërore, ne ju ofrojmë plus tuajin NIE çertifikatë në zyrën e sigurimeve shoqërore në qytetin tuaj dhe ata do t'ju japin numrin tuaj të sigurimeve shoqërore (sistemi mund të ndryshojë nga qyteti në qytet dhe mund t'ju duhet të caktoni termin në zyrën në zonën tuaj). Kostoja e këtij shërbimi është 39.99 £ + IVA (TVSH Spanjolle) Nëse po planifikoni të punoni në Spanjë, ju e kërkoni këtë shërbim.

Hutuar nëse keni nevojë vetëm për një NIE Numri, ose a NIE Numri + Numri i sigurimeve shoqërore? Klikoni këtu për të lexuar më shumë.

Nëse jeni mbajtës i Pasaportave në Mbretërinë e Bashkuar dhe dëshironi të aplikoni për Kartën e Re të Rezidencës TIE Klikoni Këtu.  (kjo është për vendbanimin, për NIE vazhdoni të përdorni formularin më poshtë.)

Mbushja e Tona NIE Formulari i rezervimit të numrave:

Ju lutemi sigurohuni që të siguroni një Numri i vlefshëm i telefonit dhe adresa e emailit kështu që përfaqësuesi ynë mund të kontaktojë me ju NIE Detajet e prenotimit të numrit. Sapo të kemi rezervuar në një prej stafit tonë do të jemi në kontakt.

Email-et tona nganjëherë mund të futen në dosjen tuaj Spam / Junk, ju lutemi sigurohuni që t'i kontrolloni këto, në mënyrë që të mos harroni email-et tona.

Ju lutemi vini re se mund të merrni vetëm Cita Previa NIE Emërimi i stacionit policor E hene e premte (nuk ka emërime për fundjavë) dhe emërimet janë përgjithësisht në mëngjes deri në mesditë.

  Duke plotësuar këtë formë ju pranoni që 'MY NIE'do të rezervoni takimin tuaj në komisariat dhe do të plotësoni dokumentet tuaja të lidhura. Atshtë në diskrecionin e Policisë Spanjolle që të lëshojë këtë çështje NIE Numri.

  Ju pranoni të lexoni dhe të ndiqni udhëzimet e dhëna për ju nga MY NIE e cila ju është dërguar së bashku me prenotimin tuaj dhe kuptoni se mosrespektimi i udhëzimeve do të rezultojë në një takim të dështuar.

  Për të siguruar një person tuaj të vërtetë dhe jo një robot, ju lutemi përgjigjuni pyetjes më poshtë

  Pasi të keni paraqitur formularin tuaj (Ju lutemi sigurohuni që të shtypni butonin e dërgimit më lart përpara se të kaloni në hapin e pagesës më poshtë)

  Ju lutemi përdorni njërën prej lidhjeve të sigurta të PayPal më poshtë për të paguar shërbimin tuaj.

  Ju lutemi vini re që ne nuk përgjigjemi ose nuk përpunojmë formularët e paraqitur pa pagesë.


  paguani për tuajin NIE NUMRI ME PAYPAL

  Klikoni këtu për të paguar për tonë NIE Shërbimi numër vetëm përmes Paypal ose Karta e Kreditit / Debitit. 29.99 + IVA

  Klikoni këtu për të paguar për tonë NIE Numri + Shërbimi i Numrit të Sigurimeve Shoqërore me Kartë krediti ose Kartë Debi / PayPal 39.99 £ + IVA

  PayPal është procesori më i sigurt i pagesave në botë. Pasi të kemi marrë Formularin dhe Pagesën tuaj të plotësuar, ju do të merrni një telefonatë brenda 24 orëve nga një nga stafi ynë me konfirmim. Ju lutemi të keni parasysh se format e paraqitura pa pagesë do të fshihen nga sistemi ynë pas 1 ore.  

  E-mailat / detajet tuaja të prenotimit ndonjëherë mund të gabohen si postë junk / Spam. Ju lutemi sigurohuni që të kontrolloni kartelën tuaj për postë të hedhura nëse rezervimi juaj nuk arrin në dosjen tuaj në kutinë e arkës.

  NIE Formulari i rezervimit të numrave Pyetje dhe përgjigje:

  Pyetje: Pse keni nevojë për kaq shumë detaje personale për mua për të marrë timen NIE Numri / Numri i sigurimeve shoqërore?

  A: The NIE Numri i dokumenteve që ne do të plotësojmë për ju bën të gjitha pyetjet në formën tonë online më lart. Pasi të kemi plotësuar tuajin NIE Format e numrave (EX15 DHE 790) detajet tuaja janë fshirë nga sistemi ynë normalisht brenda 24hrs. Ne e konsiderojmë seriozisht sigurinë e informacionit tuaj personal.

  P: Kam bërë një gabim kur plotësova në internet NIE Formulari i numrit, a mund të bëni ndryshime pasi të më është dërguar konfirmimi im?

  Përgjigje: Ju lutemi sigurohuni që emri në pasaportën tuaj përputhet me atë Shpejt NIE Numër formularin e rezervimit sipër. Ju lutemi kontrolloni edhe dy herë numrin tuaj të pasaportës pasi që kjo është shumë e rëndësishme. Detaje të tjera të tilla si adresa, emrat e prindërve, numrat e telefonit mund të ndryshohen në çdo kohë, por emri juaj dhe numri i pasaportës duhet të jenë të sakta. Pasaporta juaj duhet të ketë të paktën 6 muaj para se të skadojë.

  P: Pse kam marrë një email të çuditshëm nga Policia Spanjolle? Unë mendoj se ka të bëjë me timen NIE Emërimi i numrave por të gjitha në Spanjisht dhe unë nuk mund ta lexoj.

  Përgjigje: Ndërsa ne po rezervojmë takimin tuaj në komisariat për të marrë tuajin NIE Numër policia spanjolle do t'ju dërgojë automatikisht një email që konfirmon kohën dhe datën e takimit. Mbajeni këtë email mënjanë, së shpejti do të merrni një e-mail nga ne në anglisht duke shpjeguar se çfarë ju duhet të bëni më tej dhe cilat forma ju duhet të shtypni.

  Pyetje: Unë nuk jam akoma në Spanjë, a mund të ma merrni NIE Emërimi i numrit të prenotuar kur të arrij?

  A: Po, kjo është e mundur. Ne e quajmë këtë a Me vend për ulje avionesh NIE Emërimi i numrit. Zakonisht ka një pritje të shkurtër përpara datës së takimit tuaj gjithsesi por na tregoni datën kur mbërrini në Spanjë dhe ne do të bëjmë më të mirën për t'ju rezervuar pas kësaj date (në pritje të emërimeve në dispozicion)

  Pyetje: Pse duhet të jap emrin e prindërve tim NIE Emërimi i numrave ??

  A: The Spanjisht NIE Numër format kërkojnë emrin e nënës tuaj dhe të baballarëve (ju lutemi sigurohuni që të vendosni emrin e parë dhe mbiemrin, emrat e mesëm nuk kërkohen). Fatkeqësisht nuk ka asnjë mënyrë rreth kësaj. Nëse nuk jeni në gjendje të siguroni emrat, ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar më tej.

  P: Pse nuk mund të rezervoj përmes Telefonit?

  A: Aktualisht ne mos pranoni prenotime telefonike për NIE Numër emërimeve. Ne preferojmë të përdorim Sigurtin tonë në internet NIE Formulari i rezervimit të numrave, kështu që ne sigurohemi që të kemi të gjitha detajet e duhura për të prenotuar takimin tuaj me CITA PRIVA dhe plotësimin e dokumenteve tuaja.

  P: Pasaporta ime ende thotë emrin tim të martuar, por tani e përdor emrin tim Maiden. A mund ta bëj timen NIE Aplikimi i numrit në emrin tim Maiden?

  A: Ju aplikim DUHET të jetë në emër në pasaportën tuaj. Policia Spanjolle nuk do të pranojë emra të tjerë. Nëse ne paraqesim forma në emrin e pasaktë do të jeni refuzoi a NIE Numër.

  Pyetje: Nuk kam një Adresë Spanjolle për të përdorur? Çfarë mund të bëj?

  Përgjigje: Seksioni i adresave në internet NIE Numër formulari duhet të jetë një adresë në Spanjë. Kjo nuk duhet të jetë shtëpia juaj, shumë njerëz përdorin adresën e një hoteli apo kafeneje lokale. Nëse nuk keni qasje në një adresë Spanjolle mos u shqetësoni, lini këtë pjesë të zbrazët dhe këshilltarët tanë do ta zgjidhin këtë për ju. Ju mund ta ndryshoni me lehtësi adresën pasi të keni adresën tuaj NIE Certifikata e numrit.

  Pyetje: Unë nuk kam një numër telefoni spanjoll për të përdorur në tim NIE Formulari i aplikimit për numrin. A mund ta përdor numrin tim celular në Mbretërinë e Bashkuar?

  A: Në mënyrë ideale kërkohet një numër telefoni spanjoll për tuajin NIE Numër Formulari i aplikimit. Nëse nuk keni ende një numër, ju lutem mos ngurroni të përdorni numrin tuaj të telefonit në Mbretërinë e Bashkuar.

  P: Pasaporta ime do të skadojë. A mund të marr akoma timen NIE Numri?

  Përgjigje: Ne ju rekomandojmë të keni të paktën muaj 6 muaj në pasaportën tuaj kur të aplikoni për një NIE Numër.

  Nëse keni më pak se 6 muaj derisa të keni nevojë për të rinovuar pasaportën tuaj, ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar më tej. Klikoni këtu për të rinovuar Pasaportën tuaj Britanike. 

  Pyetje: A mund ta marr numrin tim të Sigurimeve Shoqërore Spanjolle para se të kem një a NIE Numër

  Përgjigje: Ju duhet të keni tuajin NIE Certifikata e numrit PARA se të mund të mblidhni një Numër Spanjoll të Sigurimeve Shoqërore. Pasi të keni tuajin NIE Vendosni numrin në pjesën e zbrazët të formularit që ju dërgojmë dhe dërgojeni në Zyrën tuaj më të Afërt të Sigurimeve Shoqërore.

  Pyetje: Një mik në një forum në internet po më thotë se nuk kam nevojë të rezervoj një takim për të marrë një NIE Numri në Spanjë dhe unë mund të hyj në ndonjë stacion policie dhe të kërkoj një? A eshte kjo e drejt?

  Përgjigje: Këshillat e dhëna në forume në internet dhe informacionet e vjetruara në internet na shkaktojnë probleme çdo ditë… Që nga viti 2016 ajo ka NUK ka qenë e mundur për të marrë një NIE Numër pa një takim CITA PRIVA dhe format e sakta të plotësuara. Ne kemi një pasuri të njohurive mbi NIE Numër sistem dhe mbaj azhurnim me ndryshimet në ligj në lidhje me këtë fushë.

  ** Nëse arrin të gjesh një stacion policie që lëshon një NIE Certifikata e numrit pa takim ju lutemi na tregoni 🙂

  P: Shoku im poshtë pubit (The Sun Burnt Arms) tha nëse i jap Policisë Spanjolle disa Euro ata do të më marrin një NIE Emërimi i numrave më shpejt. A eshte kjo e drejt?

  A: Jo, Vetëm Jo! Megjithëse informacioni i dhënë nga vendasit në pijetore është ndonjëherë i dobishëm, kjo nuk është absolutisht rasti me spanjishten NIE Numrat...... NIE Certifikatat e numrave zakonisht lëshohen nga stacionet kryesore të policisë qendrore. Ne do të rekomandojmë me forcë NUK duke provuar këtë .. (kemi dëgjuar për njerëz që kanë provuar dhe kanë hasur probleme me ligjin) Gjithashtu shmangni përdorimin e një falso NIE Numër.

  P: Unë dorëzova timen NIE Formulari i numrit por nuk keni dëgjuar asgjë prapa?

  Përgjigje: Pasi të shtypni butonin e paraqitjes në internet NIE Numër forma e rezervimit ajo është pranuar pothuajse menjëherë nga ne. Ne pastaj e lidhim atë me një pagesë dhe përfaqësuesi ynë do t'ju telefonojë. Nëse nuk kemi marrë konfirmim pagese nga PayPal, ne nuk mund të fillojmë përpunimin e prenotimit tuaj. 

  Nëse, në rastin shumë të pamundur keni bërë pagesa dhe akoma nuk keni dëgjuar nga ne, ju lutemi na tregoni duke përdorur na kontaktoni formë. Kjo është shumë, shumë e pamundur, por gabimet njerëzore / gabimi njerëzor ndodhin herë pas here.

  P: A kam nevojë për një NIE Numër për fëmijët e mi?

  Përgjigje: Fëmijët e çdo moshe mund të marrin një NIE Numër nëse kanë nevojë për një. Disa ngjarje të tilla si mësimet sportive jashtë shkollës kërkojnë që fëmija juaj të ketë një NIE Numri. Nëse po përpunojmë një kërkesë për një fëmijë, ju lutemi na tregoni në seksionin e shënimeve shtesë të formularit. Lexoni më shumë rreth NIE Numrat dhe fëmijët këtu.

  P: Unë e takova atë burrë në pub përsëri mbrëmë. Ai tha tim NIE Numri do të skadojë pas 3 muajve. A eshte kjo e drejt?

  A: Njeriu në pijetore godet përsëri! Para vitit 2016 Policia Spanjolle e kishte zakon të lëshonte të Përkohshëm NIE Numrat për 3 muaj. Tani rregullat kanë ndryshuar dhe tuajat NIE Numri është i njëjti numër për jetën. Klikoni këtu për të lexuar më shumë rreth 'bëni NIE Numrat skadojnë '.

  Pyetje: A duhet të marr akoma fotot e pasaportës tek imja NIE Caktimin e numrit?

  Po, pavarësisht nga sa thuhet në disa forume në internet, shumica e stacioneve policore ende kërkojnë që ju të merrni dy fotografi me madhësi të pasaportës NIE Numër emërimit. Klikoni këtu për të lexuar rreth NIE Numri i fotove të pasaportës.

  Pyetje: Unë dua të plotësoj formularët vetë, por kam nevojë për to Përkthyer në anglisht. Mund të më dërgoni një version të përkthyer?

  Përgjigje: Në qoftë se nuk lexoheni mirë në Spanjisht dhe keni një kuptim të mirë të sistemit të prenotimeve spanjolle ne nuk ju rekomandojmë duke u përpjekur ose të rezervoni ose plotësoni spanjishten NIE Numër formon veten tënde. Stafi ynë mund t’i bëjë të gjitha këto për ju. 

  Bërja e një gabimi kur prenotoni ose plotësoni formularët mund të jetë një gabim i kushtueshëm nëse refuzoni a NIE Numri në takimin tuaj. Klikoni këtu për të lexuar më shumë rreth anglishtes së përkthyer NIE Format e numrave.

  P: Unë kam nevojë për tim NIE Numri me të vërtetë i shpejtë! Çfarë mund të bëj?

  Së pari mos u panik! Na dërgoni të gjitha detajet tuaja në formularin e mësipërm dhe shënoni 'Urgjente' në pjesën shtesë të informacionit. Na tregoni sa larg jeni të gatshëm të udhëtoni në një stacion alternative policie dhe ne do të shkojmë në punë. Ndonjëherë është rasti që të rezervoni për në takimin tjetër të disponueshëm në stacionin tuaj lokal të policisë dhe duke pritur që një anulim të dalë.

  Ndonjëherë është e mundur të udhëtoni në një stacion tjetër policie për të marrë tuajin NIE Numër. Ne nuk jemi 'magjistarë' por dimë disa 'truke' për t'ju futur më shpejt nëse është e nevojshme. Klikoni këtu për të lexuar në lidhje me marrjen tuaj NIE Numri i shpejtë

  Pyetje: Unë jam një Qytetar i BE-së. Unë mund të punoj lirshëm kudo në BE. Pse duhet të kem një NIE Numri në Spanjë?

  A: Duke lënë mënjanë debatin mbi këtë çështje, duhet të respektoni rregullat e taksave në secilin vend të BE-së. Të gjithë 'Të Huajt' që kërkojnë të blejnë pronë, të bëjnë transaksione financiare ose të punojnë në Spanjë, sipas Ligjit Spanjoll duhet të kenë një NIE Numri. Klikoni këtu për të lexuar më shumë rreth Marrjes së një NIE Numri si qytetar i BE-së.

  Pyetje: A bën kompania juaj gjithashtu aplikime rezidenciale në Spanjë?

  Përgjigje: Tani jemi duke punuar në një seksion krejt të ri të uebfaqes që merret me aplikimet e qëndrimit. Kjo zonë nuk është akoma live por pasi të keni NIE Numri na kthehet për aplikacionin tuaj të rezidencës së çmimit të zbritjes. Klikoni këtu për të lexuar në lidhje me vendbanimin në Spanjë.

  P: Koha e pritjes për një takim është e çmendur. Unë mendoj se kompania juaj është thjesht e ngadaltë në prenotimin e emërimeve. Cfare i thua asaj?

  Përgjigje: Përparësia jonë kryesore është që t'ju prenotoni në një NIE Emërimi i numrit në komisariat dhe për të pasur tuajin NIE Numër certifikatë në dorën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur. Brenda disa orësh nga marrja e aplikimit tuaj, një nga stafi ynë ka për detyrë të rezervojë takimin tuaj. Nuk është në interesin tonë të vonojmë kohën e takimit tuaj.

  Ne e kuptojmë që ndonjëherë duke pritur për një emërim anulimi mund të jetë stresues, veçanërisht nëse jeni duke pritur të filloni një punë, të blini një pronë ose keni ndonjë nevojë tjetër urgjente për një NIE Numër.

  Fatkeqësisht, sistemi i prenotimit spanjoll është ai që është. Policia Spanjolle do të lëshojë emërimet si dhe kur të vendosë. Ne mund të punojmë vetëm me atë që do të na japë sistemi spanjoll.  Nëse mbërrini në pjesë të ngarkuara të Spanjës në sezonin e pikut turistik, ka shumë të ngjarë të keni një lloj kohe pritjeje deri në takimin tuaj.

  Ne me mirësi kërkojmë që të flisni me stafin tonë punëtor në një pallat të sjellshëm, siç do të prisni nga ne në çdo kohë.  Ne rezervojmë të drejtën të anulojmë çdo emërim të personave dhe të rimbursojmë pagesën e tyre nëse mendojmë se nuk respektohet ky respekt i ndërsjellë.

  Pyetje: Unë kam humbur timen NIE Certifikata e numrit, a mund të më porosisni një të re?

  Përgjigje: Fatkeqësisht sistemi rreth marrjes së një zëvendësimi NIE Certifikata e numrit është e njëjtë me aplikimin për një numër të ri. Ne do të na duhen përsëri të gjitha informacionet tuaja dhe do t'ju duhet të bëjmë një takim të ri në komisariatin. Klikoni këtu për të lexuar rreth Humbur NIE Numrat.

  Pyetje: Nëse e marr timen NIE Numri tani do të jetë akoma i vlefshëm pas Brexit?

  A: Po spanjishtja juaj e re NIE Numri do të jetë i vlefshëm pas Brexit. Ne kemi një faqe në blogun tonë për të diskutuar NIE Numrat dhe Brexit. Ligji për marrjen NIE Numrat ka të ngjarë të ndryshojnë pas Brexit. Ne do të azhurnojmë blogun tonë kur të njohim ndryshimet.

  Shpresojmë që pyetja dhe përgjigjet tona më të këndshme kanë lehtësuar tuajin NIE Frika e numrave. Nëse ende keni shqetësime ose pyetje, ju lutemi përdorni Na Kontaktoni nga menuja kryesore.

  P: Cila është kostoja e juaj NIE Shërbimi i numrave? A ka ndonjë akuzë të fshehur?

  Përgjigje: Ekziston një kosto e sheshtë e shërbimit tonë. Ky është aktualisht £ 20. Kjo përfshin plotësimin e dokumenteve tuaja dhe rezervimin e një takimi në komisariatin. Kjo përfshin Mbështetje FALAS Telefonike dhe ndihmë 121 nga tonë NIE Numri i ekspertëve. Lexoni më shumë rreth kostoja e NIE Numrat

  Pyetje: A duhet të jem në Empadronamiento që të jem në gjendje të marr një NIE Numri në Spanjë?

  A: Aktualisht ne jemi të vetëdijshëm vetëm për një Rajon është Spanja (A Coruna) e cila Kërkon që ju të jeni në empadronamiento për të qenë në gjendje të merrni tuajin NIE Numri. Lexoni më shumë rreth empadronamiento dhe NIE Numrat

  Pyetje: Pse keni disa seksione të NIE Format e numrave kanë mbetur bosh?

  Një: Disa seksione të juaja NIE Format e numrave janë lënë qëllimisht bosh. Kjo pasi shumica e seksioneve janë të pazbatueshme për aplikimin tuaj. Ne mund të lëmë pjesë të tjera bosh për shkak të ndryshimeve rajonale në mënyrën se si duhet të plotësohet formulari. Ne rekomandojmë që të merrni me vete një stilolaps me pikën e zezë (duhet të jetë i zi, duhet të jetë me top) në rast se kërkohet ndonjë informacion shtesë në rajonin tuaj në NIE Format e numrave.

  Pyetje: Unë nuk e di se cilin lloj të provës për të marrë në tim NIE Emërimi i numrit. A mund te me ndihmosh?

  Përgjigje: Pasi të kemi marrë detajet tuaja dhe ta kemi bërë CITA PRIVIA tuaj në internet NIE Emërimin e numrit të stafit tonë ne ju bëjmë me dije se cilat dokumente duhet të merrni në bazë të rrethanave tuaja personale dhe arsyes për nevojën e një NIE Numri. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj të ofroni saktë provë për tuajin NIE Aplikimi i numrit.

  P: Nëse nuk jam i suksesshëm në marrjen e një NIE Numri në vizitën time të parë në komisariat do të më rishikosh një takim tjetër?

  Përgjigje: Ne do të rezervojmë të parën tuaj NIE Emëroni numrin për ju kur vendosni porosinë tuaj. Nëse për ndonjë arsye nuk mund ta bëni atë datë, ose për shkak të rrethanave të arsyeshme ju mungon ai takim, ne do të bëjmë një takim më shumë për ju. Ju lutemi sigurohuni që të keni arritur në tuaj NIE Emërimi i numrave jo vetëm në kohë, por herët. Policia Spanjolle nuk e vlerëson kur njerëzit paraqiten me vonesë për emërimet e tyre.

  Faleminderit që përdorni MY NIE Uebfaqja e numrave. Buxheti numër 1 i Mbretërisë së Bashkuar dhe Spanjës NIE Shërbimi i numrave. Mos harroni t'u tregoni miqve tuaj për ne

  Lisa & The NIE Numri i ekipit!

  Lidhje të brendshme

  A kam nevojë për një NIE Numër për të hapur një llogari bankare në Spanjë?

  Nëse kam një NIE A duhet të paguaj taksën në Spanjë?

  Si të merrni një NIE Numri në Malaga

  Si të merrni një NIE Numri në Alicante