Kontaktoni MY NIE NUMRI Spanjë

Kontaktoni MY NIE Numri Spanjë

A keni nevojë për më shumë informacion rreth NIE Numrat në Spanjë? Ju lutemi përdorni formularin e Na Kontaktoni më poshtë për të diskutuar mbi tuajin NIE Numri i pyetjeve:

Dëshironi të na kontaktoni për të diskutuar spanjishten tuaj NIE Numri? Përdorni formularin tonë të shpejtë dhe të sigurt të kontaktit më poshtë ose Tel: 0034 665556070

NIE Numri Spanjë

Disa pyetje dhe përgjigje të shpejta

Pyetje: A mund të më thoni kur ka të ngjarë emërimi im përpara se të dorëzoj detajet e mia?

Një: Spanjisht NIE Uebfaqja e rezervimit të numrave është jashtëzakonisht e zënë me mijëra njerëz që përpiqen të hyjnë në të në të gjithë botën në të njëjtën kohë. Ne preferojmë të mos japim vlerësime se kur ka të ngjarë NIE Takimi me numrin do të bëhet para se të kemi detajet tuaja pasi takimet mbërthehen shpejt. Një vonesë edhe për një orë mund të nënkuptojë një takim një javë më vonë.  Lexoni më shumë për marrjen tuaj NIE Numëroni shpejt.

Mënyra më e mirë për të marrë tuajin NIE Emërimi i shpejtë i numrit është të plotësoni formularin tonë dhe të na dërgoni detajet tuaja tek ne. Brenda disa orësh një nga stafi ynë do të jetë në kontakt për të diskutuar datën e takimit tuaj.

Pyetje: A mund të paguaj vetëm për një takim dhe të paraqes shkresa në zyrë NIE Emërimi në numër në komisariat për partnerin tim dhe unë?

Përgjigje: Policia Spanjolle kërkon që secili aplikant të ketë të vetin NIE Emërimi i numrit në komisariatin. Ne ndoshta jemi në gjendje t'i marrim takimet tuaja afërsisht në të njëjtën kohë dhe data, por do t'ju duhet akoma dy emërime prenotimesh spanjolle. Policia është shumë e rreptë për këtë.

Pyetje: Unë kam humbur timen NIE Certifikata e numrit. Pse duhet të plotësoj formularët përsëri.

Përgjigje: Kur të keni humbur NIE Certifikata e numrit do t'ju rishkruajmë një takim në stacionin policor në Spanjë. Shumica e kohës policia do të jetë në gjendje t'ju gjejë në sistem dhe të prodhojë një çertifikatë të kopjuar. Sidoqoftë, në rast se Policia Spanjolle nuk është në gjendje të ju gjejë në sistemin që ju dërgojmë me të reja NIE Numrat formojnë që ata të mund të lëshojnë një numër të ri nëse është e nevojshme.

Pyetje: Kam shqetësime për privatësinë në lidhje me dhënien e detajeve të mia personale në internet. Mund të ju telefonoj për t'ju dhënë detajet.

Përgjigje: Ne e kuptojmë plotësisht se dhënia e informacionit tuaj personal përmes internetit mund të jetë shqetësuese.

Sidoqoftë, faqja jonë e internetit është 100% e sigurt dhe detajet tuaja ruhen plotësisht të sigurta derisa të kemi mbaruar përdorimin e tyre, në të cilën kohë ato shkatërrohen nga sistemi ynë. Të vetmet detaje që ruajmë rreth jush janë adresa juaj e emailit, numri i telefonit dhe data e rezervimit. Pagesat tona përpunohen nga Paypal, kështu që asnjëherë nuk na dërgohen detajet e mënyrës tuaj të pagesës.

Importantshtë shumë e rëndësishme që ne të kemi detajet tuaja të sakta, në mënyrë që të mos bëjmë ndonjë gabim me rezervimin tuaj. Gabimi njerëzor gjatë thirrjeve telefonike mund të thotë që ne heqim një numër ose emër të gabuar. Formulari ynë i sigurt i rezervimit ju lejon të futni të dhënat tuaja dhe më pas t'i kontrolloni para se t'i dërgoni tek ne. Lexoni më shumë për sigurinë dhe politikën tonë të privatësisë

Pyetje: Pse ka vonesë në rezervimin tim NIE Emërimi i numrit në faqen tuaj të internetit thotë 24hrs

Përgjigje: Megjithëse qëllimi ynë është që gjithmonë të keni rezervuar brenda 24hrs, ndonjëherë disa probleme janë jashtë kontrollit tonë. Nuk është e pazakontë që faqja e internetit e rezervimit të Policisë të ulet për disa orë në të njëjtën kohë. Kjo na ndalon plotësisht përpunimin e emërimeve.

Ndonjëherë, për shkak të mënyrës së lëshimit të emërimeve në uebfaqen Spanjolle nga secili rajon, nuk ka emërime në dispozicion. Në këtë situatë, stafi ynë do të kontrollojë derisa të lirohen më shumë emërime.

Pyetje: Kam dorëzuar formularin tim para 24 orësh por nuk kam marrë një telefonatë. Pse

Përgjigje: Zbukurimet e saj shumë të rralla por teknike ndodhin herë pas here. Nëse keni paraqitur formën tuaj dhe nuk keni dëgjuar nga ne brenda 24hrs, ju lutemi përdorni formularin e mësipërm. Possibleshtë e mundur që ne mund të kemi një email ose numër telefoni të pasaktë për ju.

Disa informacione të dobishme nga Blogu ynë

A do të ndikojë Brexit në tim NIE Numri?

Një përmbledhje e shkurtër rreth Brexit dhe NIE Numrat

A do të jetë imi NIE Numri ekstrip?

Të gjitha informacionet që duhet të dini nëse NIE Numrat Expire

Si ta marr një NIE Numër shpejt?

Një udhëzues për marrjen tuaj NIE Numri i shpejtë

Si ta rezervoj timen NIE Caktimin e numrit?

Një udhëzues për prenotimin tuaj NIE Numri i shpejtë në Spanjë

NIE Format e numrave të përkthyera në anglisht

Informacione rreth të përkthyerave NIE Format e numrave

Njoftim për shtyp e ish-Pats Brexit

Njoftimi ynë më i fundit për shtyp