Si të merrni një NIE Numri në Spanjë

Si të merrni një NIE Numri Alicante

Mirë se vini në Alicante. Jeta juaj e re në diell do të fillojë. Por, e vetmja gjë që do t'ju duhet para se të filloni punën, të hapni një llogari bankare ose të blini një shtëpi është një Alicante NIE Numër.

Farë është një Alicante NIE Numri dhe pse më duhet një?

Alicante juaj NIE Numri, i njohur si a Número de Identificación de Extranjero në Spanjisht është numri juaj i identifikimit tatimor i dhënë nga Policia Spanjolle.

Alicante juaj NIE numri në përgjithësi do të fillojë me një letër, e ndjekur nga shtatë numra, të përfunduar me një letër tjetër. (Për shembull T - 5454321 - Z). juaj NIE numri është unik për ju dhe nuk është as i transferueshëm dhe as nuk skadon.

Ju do të duhet një NIE Numri për të përfunduar detyrat e mëposhtme:

 • Hapni një llogari bankare spanjolle
 • Puna në Spanjë
 • Bleni një biznes në Spanjë
 • Bleni një pronë në Spanjë
 • Merrni një kontratë të telefonisë celulare në Spanjë
 • Merrni kujdesin shëndetësor falas në Spanjë
 • Qëndroni në Spanjë për më shumë se 90 ditë

Farë bën një Alicante NIE Si duket?

Juaj NIE Numri do t'ju lëshohet nga policia spanjolle në një copë letër të bardhë A4 (jo një kartë). Certifikata do të ketë emrin tuaj të plotë, numrin e pasaportës, datën e lindjes dhe NIE Numri i shtypur në të dhe do të tregojë stacionin policor që e ka lëshuar atë.

Kam nevojë për timen NIE Numri në Alicante, Sa shpejt mund të më ndihmoni?

Udhëzues për marrjen e një NIE Numri në Alicante Spanjë.

MY NIE është Spains numër një në internet NIE Shërbimi i numrave.

Ne mund të organizojmë të gjithë tuajin NIE Përvoja në numër në internet. Ne do të rezervojmë takimin tuaj në Stacioni i policisë Alicante në një kohë dhe datë që ju përshtatet, plus plotësoni të gjitha dokumentet dhe postën elektronike për ju për të shtypur thjesht.

Detyra juaj e vetme do të jetë të arrini në stacionin policor në Alicante në kohën dhe datën që ne ju ofrojmë dhe Tregoni pasaportën tuaj dhe dorëzoni dokumentet që ju ofrojmë.

Gati për të marrë tuajin NIE Numri në Alicante?

si të rezervoni një NIE Emërimi i numrit në Alicante

Klikoni këtu për të lexuar më shumë rreth tonë NIE Numëroni shërbimin për zonën e alikantës dhe porositni tuaj NIE Numri sot.

më shumë NIE Informacione për numrin

Sa shpejt pas tim NIE Emërimin e numrit do ta marr NIE Certifikata e numrit?

Pasi të keni marrë pjesë në stacionin e policisë Alicante, dorëzoni tuajin NIE Numri i shkresave, së bashku me dy fotot tuaja të pasaportës dhe tregoni pasaportën tuaj që normalisht do t'ju lëshohet NIE Certifikata e numrit në të njëjtën ditë.

Sidoqoftë, disa herë nëse nuk ka ndonjë oficer të lartë në vend për të nënshkruar certifikatën tuaj, ju ndoshta keni kërkuar të ktheheni një ditë tjetër për të mbledhur tuaj NIE Certifikata e numrit.

Farë do të më duhet të marr me vete në takim. A do të më duhet një përkthyes me mua?

Ju do të duhet të merrni me vete artikujt e mëposhtëm me vete në Alicante NIE Emërimi i numrit.

 • Dokumentet që ju ofrojmë përmes emailit
 • Dy fotografi për pasaportë
 • Një kopje fotografie e faqes së brendshme të pasaportës suaj
 • Pasaporta juaj origjinale
 • Dëshmi për arsyen për të cilën ju kërkoni një NIE Numër

Në takimin tuaj ju thjesht po dorëzoni dokumentet, të cilat do të jenë të sakta si eksperti ynë NIE Ekipi i numrave e kanë plotësuar atë për ju. është shumë e pamundur që do t'ju duhet një përkthyes por jeni të mirëseardhur për të marrë tuajin nëse ndiheni më të qetë.

A mund të kem një NIE Emërimi i numrit si për mua ashtu edhe për partnerin / mikun tim në të njëjtën kohë?

Jo, secili person që viziton stacionin policor Alicante për të tyre NIE Numrit do t'ju duhet një takim i veçantë dhe dokumentet e veta.

Ne në përgjithësi jemi në gjendje t'ju japim dy emërime brenda 10 minutave nga njëri-tjetri, por ju lutemi sigurohuni që të përdorni seksionin 'shënime të tjera' në formularin tonë të prenotimit për të na thënë se dëshironi të njëjtën datë dhe kohë si partneri juaj.

Nëse e marr timen NIE A mund ta përdor numrin në Alicante në një pjesë tjetër të Spanjës?

Spanjishtja juaj NIE Numri mund të bletët përdoret në të gjitha pjesët e territorit të Spanjës, plus Ishujt Kanarie dhe Balearik. Një numër ju mbulon për tërë Spanjën nuk ka lloje të ndryshme për zona të ndryshme të Spanjës.

A mund të shkoj në stacionin e policisë Alicante nëse jetoj në një zonë tjetër të krahinës?

Po, ju mund të shkoni në stacionin e policisë Alicante për të marrë tuaj NIE Numëroni nëse jetoni kudo në Provincën Alicante që shtrihet nga DeniaMurcia.

A mund ta marr timen NIE Numër në Alicante pa një takim?

Vite më parë keni qenë në gjendje të paraqiteni në stacionin tuaj të policisë lokale dhe të prisni në linjë që të lëshohej a NIE Numri. Këto ditë policia ka një sistem prenotimesh në internet dhe nuk do të shiheni në asnjë rrethanë pa një NIE Emërimi i numrit.

A është e mundur të marr timen NIE Numër pa vizituar stacionin policor?

Fatkeqësisht jo. Ju duhet të merrni pjesë në stacionin e policisë personalisht për të qenë në gjendje të tregoni pasaportën tuaj dhe të mbledhin tuaj NIE Numri.

Ku do të jetë imi NIE Emërimi i numrit të jetë në Alicante?

Stacioni kryesor policor / Zyra e Falësit mund të gjenden në: Calle de la Ebanistería, 4, 03008 Alicante. Ju duhet një NIE Rezervimi i numrave për të qenë në gjendje të marrë pjesë në komisariat. Ju nuk do të shihni nëse nuk keni prenotim dhe dokumente të sakta.

Për sa kohë do të jetë imja NIE Numri caktoni caktimin e Alicantes? A do të jem atje gjithë ditën?

Do t'ju jepet një kohë dhe data e caktuar për takimin tuaj. Në përgjithësi stacionet e policisë funksionojnë me kohë, por gjithmonë është më mirë të arrini të paktën 30 minuta më herët, në mënyrë që të mund të shiheni më shpejt nëse është e mundur.

Emërimi juaj aktual do të zgjasë jo më shumë se 2 minuta. Oficeri do të kontrollojë dokumentet tuaja, atëherë ose do të lëshojë një NIE Numërohu atje dhe pastaj, ose Kërkoju juaj të kthehet më vonë.

Willfarë do të ndodhë nëse do të refuzohet a NIE Numri në Alicante

Në rast të zakonshëm që kërkesa juaj të mos pranohet, ju lutemi telefononi zyrën tonë në 0034 665556070 sa më shpejt të jetë e mundur. ka të ngjarë që ju keni harruar të merrni disa shkresa ose diçka që ne ju kërkuam të merrni në udhëzimet që ju kemi dërguar.

A duhet ta paguaj timen NIE Numri i taksave para ose pas emërimit tim?

Ju duhet to vizitoni një bankë në Alicante para takimit tuaj dhe paguani formularin 790 NIE Taksa e numrit. Ne ju kemi dërguar formularin 790 i cili përbëhet nga 4 faqe. Ju duhet të merrni të gjitha këto faqe në bankë, të paguani taksën (9.64) dhe të siguroheni që mund të keni një pullë në të paktën një nga format e arkëtarit.

Pasaporta ime është e vjetëruar. A mund të marr akoma NIE Numri në Alicante?

Jo, do të duhet të keni të paktën 3 muaj që kanë mbetur në pasaportën tuaj për të aplikuar për një NIE Numri. Klikoni këtu për të rinovuar pasaportën tuaj.

A kam nevojë për një kopje fotografie të pasaportës time? A janë të gjitha faqet apo thjesht mbulesa e përparme?

Po, duhet të merrni një kopje fotografie të faqes së brendshme të pasaportës suaj. Kjo mund të jetë me ngjyra ose e Zezë dhe e bardhë.

Sizefarë madhësie duhet të jenë fotot e pasaportës?

Ju do të duhet të bëni dy fotografi të pasaportës tuaj NIE Emërimi i numrit në Alicante. Këto duhet të jenë madhësia standarde britanike. Klikoni këtu për më shumë informacion mbi foton e pasaportës.

A duhet ta printoj NIE Format e numrave me ngjyra apo të zeza dhe të bardha?

Policia në Alicante do të pranojë format tuaja në ngjyra të plota ose në të zezë dhe të bardhë.

Më është thënë që ekziston një listë e gjatë pritjes për emërimet në Alicante. Mund të më merrni një takim më të hershëm?

Ne kemi një marrëdhënie të shkëlqyeshme me policinë spanjolle janë përgjithësisht në gjendje të marrin emërime anullimi për të njëjtën javë. Ju lutem mos ngurroni të telefononi në tonë NIE Numri i ndihmës nëse dëshironi të diskutoni për kërkesat e sakta.

A u duhen fëmijëve të mi një a NIE Numri në Alicante?

Si rregull i përgjithshëm Fëmijë nuk lëshohen të bardhët NIE Certifikata e numrit. Fëmijët nën 16 vjeç zakonisht lëshohen NIE Numrat kur ata aplikojnë për qëndrim. Kjo shtypet në kartën e qëndrimit të gjelbër.

Këtu te MY NIE na pëlqen të udhëtojmë brenda dhe përreth Spanjës duke gjetur aktivitete që mund të bëni me ose pa një NIE Numri.

Këtë javë vendosëm të hidhemi në MYNIE xhip dhe vizitoni Alicante për ditën.

Ku është Alicante?

Alicante është një qytet port në Costa Blanca juglindore të Spanjës, dhe kryeqyteti i provincës Alicante. Qyteti i saj i vjetër, Barrio de la Santa Cruz, ka rrugë të ngushta, shtëpi me ngjyra dhe një skenë të jetës së natës. Nga këtu, një ashensor ose një ngjitje e pjerrët të çon në Castillo de Santa Bárbara mesjetare, të vendosur në një kodër me pamje të gjerë të bregdetit të Mesdheut.

Për shumicën e aktiviteteve në Alicante nuk do të keni nevojë për një spanjoll NIE Numri.

Marrja e juaj NIE Numri në Alicante është i lehtë me MYNIE

Udhëtimi në dhe rreth Alicante

Alicante ka një aeroport të shkëlqyeshëm. E vendosur vetëm jashtë qytetit kryesor Aeroporti Alicante është një qendër kryesore ndërkombëtare dhe fluturimet mund të sillen me një çmim të arsyeshëm për pjesën më të madhe të vitit. ka lidhje të shkëlqyera autobusësh nga aeroporti që shkojnë në të gjitha vendet e humbura në Provincën Alicante dhe më gjerë.

Alicante City ka një stacion autobusi shumë modern të vendosur në Muelle de Poniente S / N - afër portit të Alicante. Nga këtu mund të merrni një autobus sa më shumë Madrid or Malaga ose sa më afër Benidorm.

Alicante është një qendër qendrore për udhëtimin me tren. Terminal i Trenit Alicante është stacioni qendror hekurudhor i Alicante, Spanjë. Zakonisht lokalisht si stacioni RENFE, stacioni është pjesë e sistemit Adif, dhe është një stacion terminali.

Lajmi i mirë është se nuk keni nevojë për një NIE Numrat për të përdorur çdo transport publik në Spanjë. Nëse ju kërkohet një, mund të jepni numrin tuaj të pasaportës ose numrin e kartës së identitetit nëse keni një të tillë.

Tofarë duhet të bëni në Alicante

Uebfaqja e këshilltarëve për udhëtime ka një listë të shkëlqyeshme të gjëra për të bërë në Alicante por ne kemi vendosur 5 topat tona më poshtë që ju të shikoni. Ju nuk keni nevojë për një spanjoll NIE Numër për të vizituar ndonjë prej këtyre vendeve në Alicante.

1.) La Kalaja e Santa Barbara

Kalaja e Santa Barbara Alicante

Kalaja e Santa Barbara mund të gjendet në Alicante që ulet në majë të malit Benacantil. Ky shkëmb gjigant që ngrihet mbi vijën e qiellit të Alicante është një kala me origjinë arabe mesjetare.

Rinovimet më të fundit u bënë gjatë Epokës së Artë të Spanjës në vitet 1500, por nëse i shikoni nga afër do të gjeni pak fragmente nga kohërat e marorishit.

Koha më e mirë për të vizituar kështjellën është herët në mëngjes para se dielli të jetë në nxehtësinë e tij. Nëse ecja lart tingëllon vetëm për shumë punë të fshehtë është edhe një ashensor që shkon nga prapa Beach Postiguet.

Nuk ka asnjë pagesë për të vizituar kështjellën ose për të përdorur ashensorin dhe nuk keni nevojë për një NIE Numri për të vizituar.

2.) Muzeu Arkeologjik

Nëse Arkeologjia është gjëja juaj, ju do ta doni këtë muze i cili do të shpjegojë rreth origjinës së Alicante. Isshtë një tarifë e vogël për të hyrë në muze, por ju nuk do të keni nevojë për një NIE Numri për të vizituar Muzeu Arkeologjik i Alicante.

Muzeu fillon në parahistori me grumbulluesit e gjahtarëve dhe shikoni artikujt e parë metalikë të punuar me dorë të falsifikuar rreth Alicante.

Ju nuk keni nevojë për një NIE Numri në Alicante për të vizituar atje Muzeun Arkeologjik.

Pastaj është dhoma iberike, kushtuar shumë vendeve arkeologjike para-romake afër atyre që kanë dhënë pjesë të mrekullueshme të skulpturës dhe qeramikës.

Një nga shfaqjet më emocionuese përfshin kohën e mesjetës, kur për një periudhë të shkurtër, kulturat hebreje, islamike dhe të krishtera ekzistonin krah për krah. muzeu është tërheqje e madhe për të marrë fëmijë të interesuar në histori.

3.) Muzeu i Artit Bashkëkohor

La muze bashkëkohor i artit mund të gjenden të vendosur në ndërtesën më të vjetër laike të Alicante-s, një ish-hyrje e ndërtuar në vitin 1687 pranë Bazilikës së Santa Mar Santaa-s. Ajo u themelua në 1976 nga skulptori Alicante Eusebio Sempere, duke shfaqur koleksionin e tij privat.

Muzeu krenohet me 800 copa duke përfshirë shumë nga artistët më të famshëm të shekullit të 20-të, duke përfshirë Picasso, Francis Bacon, Salvador Dalí dhe Joan Miró.

Vetëm një e treta e punimeve mund të shfaqet në çdo kohë, dhe ekrani rrotullohet gjatë gjithë vitit, kështu që asnjë vizitë nuk do të jetë e njëjtë.

4.) Parku Rio Safari, Alicante

Parku Rio Safari Alicante është një park kafshësh në rrugën Santa Pola-Elche, në Costa Blanca.

Ndodhet brenda një oaz me më shumë se 4000 palma. Një vend ideal për familjet me fëmijë.

Vizitorët në park mund të shijojnë një udhëtim të këndshëm dhe të pushojnë, duke takuar më shumë se njëqind specie kafshësh. Shijoni Parkun e Splashit gjatë verës, parkun e ri ujor të Rio Safari Elche me pishina, shumë rrëshqanra, rënie uji, shesh lojërash për fëmijë, zonë për fëmijë dhe restorant.

Parku Rio Safari, Alicante

Not me luanë të detit, takime me lemurs, shimpanze dhe orangutans; shfaqje dhe zona multi-aventureske janë aktivitete të tjera që njerëzit mund të shijojnë në Rio Safari Elche. Ju nuk do të duhet një NIE Numër për të vizituar parkun Safari, por ju mund të keni nevojë për një kredi bankare ... pricemimi i ushqimit në park është shumë i shtrenjtë.

Klikoni këtu për të vizituar Uebfaqen e Rio Safarit

5.) Bëni një udhëtim me varkë rreth Alicante ose vizitoni Tabarca

Në portin në Alicante do të gjeni shumë kompaninies që ofrojnë udhëtime me varka. Zgjidhni midis një lundrimi catamaran në det ngjitur me qytetin ose a udhëtim në ishullin Tabarca.

Ju nuk keni nevojë për një NIE Numri për të vizituar Tabarcën por do t'ju duhet një për të hapur një llogari bankare

Tabarca është një komunitet i vogël me mure me të njëjtin lloj shtëpish të zbardhura dhe grilat blu që do të shihni në qytetin e vjetër të Alicante. Vetëm këtu nuk ka nevojë për makina apo ndonjë konveg modern tjetërnieNCES!

Nëse ju keni një shans shikoni kishën e Shën Pjetrit dhe Shën Palit dhe ecni nëpër peizazhin e rrallë të ishullit për të parë farin.

Si është moti në Alicante?

Gusht është përgjithësisht muaji më i nxehtë në Alicante me një temperaturë mesatare prej 26 ° C (79 ° F) dhe më i ftohti është Janar në 12 ° C (54 ° F) me orët më të përditshme të diellit në 11 në korrik.

Muaji më i lagësht është Tetor me një mesatare prej 66 mm shi. Muaji më i mirë për të notuar në det është në Gusht kur temperatura mesatare e detit është 26 ° C (79 ° F).

Lidhje të brendshme

NIE Informacione për numrin

Si të merrni një NIE Numri në Murcia

Si të merrni një NIE Numri në Denia

NIE Taksa e numrit

8 mendime mbi "Si të merrni një NIE Numri Alicante "

 1. Unë jam duke lëvizur në Alicante në qershor për të filluar një punë të re me Ryanair. Unë arrij në 5 Qershor sa shpejt mund të më merrni një a NIE Numri në Alicante?

  1. Pershendetje josh Po, ne mund t’ju ​​rezervojmë në Alicante NIE Numri për javën që mbërrini. Just6 përdorni sekondat e komenteve në formën e prenotimit për të na njoftuar se në cilën datë dëshironi.

   Lisa

 2. Unë u transferova në Alicante në janar, por nuk kam pasur një shans për të marrë një NIE Numri. Sa shpejt mund të më ndihmoni?

  1. Përshëndetje Firence. Po, ne mund të ju rezervojmë në stacionin e policisë Alicante shumë shpejt për tuajin NIE Emërimi i numrit. Ju lutemi përdorni në internet NIE Formulari i rezervimit të numrave dhe ne do t'ju tërheqim sa më shpejt të jetë e mundur.

   Lisa

  1. Përshëndetje Simon / Bev

   Po, ne mund t'ju rezervojmë në cilindo prej stacioneve policore në Alicante. Ju lutemi përdorni lehtësinë tonë NIE Formulari i rezervimit të numrave dhe ne do t'ju tërheqim sa më shpejt të jetë e mundur.

   Kind regards

   Lisa
   https://www.mynie.co.uk

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.