Është një NIE Numëroni një kërkesë ligjore?

Është një NIE Numëroni një kërkesë ligjore?

Është një NIE Numëroni një Kërkesë Ligjore në Spanjë
A NIE Numri është një kërkesë ligjore për cilindo që planifikon të qëndrojë ose të punojë në Spanjë për më shumë se muaj 3.

Nëse planifikimi juaj për të qëndruar ose duke punuar në Spanjë për një periudhë më shumë se muaj 3, kjo është një kërkesë ligjore për ju TE MEREN A NIE NUMBER.

Nga 28 Mars 2007, një Dekret Mbretëror 240 / 07 kërkon që të gjithë qytetarët e BE që planifikojnë të banojnë në Spanjë për më shumë se muaj 3 duhet të regjistrohen personalisht në Oficina de Extranjeros në provincën e tyre të banimit ose në stacionet e caktuara të policisë. Kur të regjistroheni, do t'ju lëshohet me një Certifikatë Vendbanimi përmasa të kartës së kreditit, që thotë emrin, adresën, shtetësinë, NIE numrin (Número de Identificación Extranjero) dhe datën tuaj të regjistrimit si rezident.

Pasi të jeni regjistruar si rezident për pesë vjet, mund të aplikoni për një çertifikatë të qëndrimit të përhershëm në Spanjë. Do t'ju lëshohet një Certifikatë Vendbanimi, për nga madhësia e kartës së kreditit, por gjithashtu do të thotë se jeni rezident i përhershëm (rezident i përhershëm).

Shënim: Disa njerëz ende kanë një Certifikata e Vendbanimit me madhësi A4 më tepër sesa një kartë krediti - në këto raste nuk ka kërkesë të ri-aplikoni për një madhësi të kartës së kreditit nëse nuk ndryshoni rrethanat tuaja (për shembull adresa juaj), ose nëse nuk dëshironi.

Ju mund të bëni një takim për të aplikuar për qëndrim, ose për të kaluar në rezidencën e përhershme këtu.

Më shumë detaje mund të gjenden në faqen e internetit për Ministria e Brendshme Spanjolle (informacioni është në spanjisht).

Vendos këmbët lart dhe na lër të marrim NIE Numri sot.

VINI DETYRUAR DHE FITET TUAJ NIE NUMBER

Klikoni këtu Vizitoni tonë NIE Numri i faqes fillestare sot për të lexuar më shumë.

Mendime 2 për "Is a NIE Numëroni një kërkesë ligjore? "

    1. Pershendetje Louise. A NIE Numri është një kërkesë ligjore nëse planifikoni të punoni këtu ose të qëndroni më gjatë se muaj 3. Nëse dëshironi të merrni një NIE Numri sot ju lutemi përdorni formularin tonë të shpejtë dhe të sigurt të prenotimit dhe ne do t'ju marrim të prenotuar. Shumë faleminderit, Lisa

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.