NIE Formulari i aplikimit të numrave në anglisht

Kalimi në Spanjë? Hapja e një bar Marrja e një pune? Blerja e shtëpisë tuaj të ëndrrave? Ose Vetëm duhet hap llogari bankare? Atëherë gjëja e parë që do t'ju duhet është një NIE Numrin Problemi është se të gjitha format janë në spanjisht dhe ju duhet NIE Format e numrave përkthyer në anglisht.

NIE Formularët e Aplikimit të Numrit Përkthyer në Anglisht

Për të marrë tuaj NIE Numri në Spanjë ka 3 forma kryesore të aplikimit që duhet të plotësoni. Këto janë CITA PRIVA NIE Formulari i rezervimit të numrave, EX-15 dhe formë 790. 

Forma 1: Formulari i faqes në internet CITA PRIVA

Kjo formë është përdorur për të prenotuar tuaj NIE Emërimi i numrit. Për plotësimin e saktë të kësaj forme kërkohet një standard i mirë i leximit të spanjishtve. Nëse nuk ndiheni të sigurt që të plotësoni këtë formë vetë, ju lutemi përdorni formularin tonë dhe ne do ta bëjmë këtë për ju.

Formulari 2: NIE Forma e numrit 790

Kjo formë është e njohur si, Tasa modelo 790 Código 012.
Reconocimientos, Autorizaciones y Concursos, në Spanjisht. Kjo formë përdoret për të paguar qeverinë tuaj NIE Tarifa e numrit. Kjo formë duhet të plotësohet si duhet. Nëse keni një formë të përkthyer në anglisht, kjo nuk do të pranohet në bankë dhe në stacionin policor.

Formulari 2: NIE Forma e numrit EX-15

Kjo është forma juaj kryesore e aplikimit për aplikacionin tuaj NIE Emërimi i numrit. Kjo formë mund të jetë mjaft e komplikuar dhe sigurimi se është plotësuar në spanjisht saktë është e rëndësishme. Formularët EX-15 të përkthyera në anglisht nuk do të pranohen në Stacionin e Policisë.

Asnjë nga këto forma nuk përkthehet automatikisht në anglisht. Të gjitha format duhet të dorëzohen në Spanjisht.

NIE NUMRI FORMULARI I TRAZUAR N EN ENGLISHT
NIE NUMRI Formularët e përkthyer në anglisht nuk do të pranohen në takimin tuaj.

Të gjitha këto forma janë shkruar në Spanjisht. Ju lutem vini re: Versioni i përkthyer në anglisht i formularëve nuk do të pranohet në tuajin NIE Emërimi i numrit në stacionin policor. Të gjitha tuajat NIE Formularët e aplikimit për numra duhet të plotësohen në Spanjisht.

Këtu te MY NIE Numri Spanjë ne mund të plotësojmë të gjitha formularët për ju në Spanjisht dhe të rezervojmë takimin tuaj në stacionin e policisë. Pasi të kemi rezervuar takimin tuaj dhe të plotësojmë të dy tuajat NIE Numrat e formularëve të aplikimit, një nga përfaqësuesit tanë do të kontaktojë dhe do t'ju tregojë se çfarë të bëni në stacionin e policisë në Spanjë. Ne gjithashtu do të përfshijmë udhëzuesin tonë të dobishëm për librat elektronik.

nie formularin e numrit në anglisht

Klikoni këtu për të prenotuar NIE Emërimi i numrit në anglisht

Sigurimi i juaj NIE Formularët e aplikimit për numra, EX-15 DHE 790 janë plotësuar në mënyrë korrekte, është shumë e rëndësishme. Nëse bëni një gabim në formularin tuaj të aplikimit në Spanjisht, ju mund të refuzoni një NIE Numri në komisariat. Ne nuk ju rekomandojmë të plotësoni vetë formularët nëse nuk jeni konfidencial i 100%, ju dini si t'i plotësoni ato siç duhet.

anglisht nie formularin e aplikimit të numrit

 

Nëse keni nevojë për tuajin NIE Numri i shpejtë në Spanjë ne ju rekomandojmë të plotësoni formularin tonë të shpejtë dhe të sigurt të prenotimit sot dhe një nga përfaqësuesit tanë do t'ju kthehet brenda 24hrs me kohën tuaj të prenotimit dhe dokumentet tuaja të përfunduara.

Si të përktheni NIE Formularët e numrave në anglisht

Përkthimi Spanjisht NIE Format e numrave në anglisht janë të mundshme duke përdorur Google Translatemegjithatë ne nuk ju rekomandojmë të paraqisni tuaj NIE Numri formon vetveten tuaj nëse nuk jeni i besueshëm 100%. Nëse plotësoni gabimisht format e përkthyera, mund të dërgoheni larg nga tuaj NIE Emëroni numrin dhe mos merrni certifikatën tuaj. Kjo do të thotë të prenotoni një takim të ri.

merrni tuaj nie formularin e numrit në anglisht

Si ta plotësoj spanjishten NIE Format e numrave?

Këtu te MY NIE Numër për një tarifë të vogël prej 20 £ ne do të plotësojmë të gjitha dokumentet tuaja, do të rezervojmë takimin tuaj dhe do t'ju dërgojmë të gjitha detajet. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të paraqiteni në stacionin e policisë në kohën kur ju ofrojmë dhe të dorëzoni dokumentet që kemi përfunduar për ju.  Klikoni këtu për të prenotuar NIE Takimi me numër sot!

Si të merrni një spanjisht NIE Numri në anglisht

Unë mbusha emrin tim gabim në spanjisht NIE Uebfaqja e formularit të prenotimit të numrave. Çfarë mund të bëj?

Nëse keni mbushur spanjishten NIE Forma e aplikimit për numrin në faqen e rezervimit është e pasaktë, kjo mund të jetë një makth. Në Spanjë mund të keni vetëm 1 takim CITA PRIVA në të njëjtën kohë. Shumicën e kohës është e mundur të përdorni butonin e anulimit në faqen e internetit për të anuluar takimin tuaj, por ju lutemi kini kujdes që ndonjëherë ky funksion nuk po funksionon. Si i tillë mund të duhet të prisni deri pas datës së takimit që t'ju caktohet për të rezervuar përsëri. Policia Spanjolle në përgjithësi kërkon që formularët të plotësohen në mënyrë korrekte. Ata nuk ka gjasa të jenë simpatizues ndaj ndonjë gabimi.

Unë u përpoqa të përktheja NIE Format e numrave në anglisht dhe kanë bërë një gabim, a mund t'i korrigjoni ato për mua?

Këtu te MY NIE Numri Spanjë ne mund të plotësojmë të gjitha tuajat NIE Formoni numrat dhe dërgojini ato përsëri tek ju për t'i shtypur. Thjesht përdorni formularin tonë të lehtë të rezervimit në gjuhën angleze në www.mynie.co.uk dhe një nga ekipi ynë do të plotësojë të gjitha format në Spanjisht dhe Email përsëri për ju për të shtypur.

Pse janë NIE Format e numrave në Spanjisht dhe Jo Të Përkthyer Anglisht?

Kur në Romë veprojnë si Romakët. Kur jeni në Spanjë do t'ju duhet të mësoheni që format e tyre të jenë në Spanjisht. Shumë pak forma përfshirë Spanjishten NIE Forma e numrit përkthehet në anglisht. Jini të kujdesshëm në internet NIE Numrat e formave që pretendojnë të jenë përkthyer saktë në anglisht, ne kemi parë shumë me gabime që mund të nënkuptojnë se po dërgoheni larg nga tuaj NIE Emërimi i numrit.

A mund ta shkarkoj NIE Formulari i kërkesës për numër në anglisht nga faqja e internetit Spanjolle?

Në këtë kohë, spanjollët NIE Uebfaqja e rezervimit të numrave nuk lejon që një version në anglisht të shkarkohet nga faqja e internetit e tij dhe të gjitha format duhet të plotësohen në spanjisht.

NIE FORUMI I NUMRIT T AP APLIKIMIT N EN anglisht
të gjithë NIE Formularët e numrave duhet të plotësohen në Spanjisht dhe JO Anglisht

Pse bën NIE Formularët e numrave duhet të plotësohen në Spanjisht dhe jo Anglisht?

Do të gjeni që shumica e stafit në stacionin policor do të jenë spanjollë. Ndonjëherë do të ketë një Përkthyes të Anglisë në vend për t'ju ndihmuar, megjithatë, format tuaja edhe nëse ato janë përkthyer në anglisht duhet të plotësohen në Spanjisht.

Duhet një NIE Numri? Vizitoni faqen tonë për të lexuar më shumë rreth Fast, Buxhetit, £ 20 NIE Shërbimi i mbushjes së formularit të numrave ose Vizitoni tonë Albanian NIE Faqja e prenotimit të numrave për të marrë tuajin NIE Aplikimi i numrit sot!

 

 

 

 

 

18 mendime për “NIE Formulari i aplikimit për numra në anglisht ”

 1. Unë mendoj se është një paralajmërim i mençur për plotësimin e tij NIE Format e numrave në anglisht. Gjeta një faqe në internet (nuk përmend ndonjë emra) i cili më dha format e përkthyera në anglisht. Ne i mbushëm ato, në anglisht dhe rezervuam CITA NIE Emërimi i numrit në stacionin e policisë. Kur u thirrëm na thanë që ata nuk pranojnë forma të përkthyera në anglisht. Një humbje totale e kohës kështu që mos u përpiqni të plotësoni formularët që ju vetë

  1. Përshëndetje Sandra Faleminderit për përgjigjen tuaj të dobishme. Ne e kemi dëgjuar këtë histori pa pushim, për fat të keq njerëzit ende përpiqen dhe pastaj e humbin emërimin e tyre në komisariat. Shumë faleminderit, Lisa, https://www.mynie.co.uk

 2. Përshëndetje, kam nevojë për NIE Format e numrave EX15 DHE 790 të përkthyera në anglisht. Mund të më dërgoni? Nuk do paguaj asnjë problem.

  1. Pershendetje Louise. Faleminderit për mesazhin tuaj për marrjen NIE Format e numrave të përkthyera në anglisht. Fatkeqësisht policia spanjolle NUK do të pranojë NIE NUMRI FORMAT që janë përkthyer në anglisht. Formularët duhet të qëndrojnë në spanjisht, por mund të plotësohen në anglisht. Nëse dëshironi, ne mund të plotësojmë tuajin NIE Formularët e numrave për ju dhe prenotoni librin tuaj NIE Emërimi i numrit në komisariat. Thjesht përdorni lehtë NIE NUMRI formë prenotimi dhe një nga ekspertët tanë do të jetë në kontakt së shpejti. Të fala, Lisa

  1. Përshëndetje Roy! Ju falënderoj për mesazhin tuaj. Nëse rezervoni sot, me siguri mund t'ju sjellim në Madrid për këtë NIE NUMRI takimi me të vërtetë i shpejtë, mbase deri të Premten. Ju lutemi përdorni tonë NIE Formulari i rezervimit të numrave dhe një nga tonat NIE Numri i ekspertëve do të jetë në kontakt.

 3. Përshëndetje, më është konfirmuar një kohë takimi për paraqitjen e kërkesës time në komisariat. A mund ta paguaj taksën në bankë sa më shpejt dy javë?

  1. Pershendetje Hugh Po you7 mund të paguani pagesën tuaj NIE Numri i taksave në çdo kohë para takimit tuaj. Forma juaj 790 NIE Formulari i taksave për numrin mbetet aktiv për vitin 1 nga data e pagesës.

 4. pershendetje po kerkoj te marre nje nie numrin por nuk do të kthehem në Spanjë në Tetor, kështu që unë do të jem në gjendje të bëj tani me të gjitha format ose më afër kohës, pasi sëmundja do të përfundojë vetëm për një javë

 5. oltre i tre module compilati da voi
  +
  taksë orizvuta del pagamento
  +
  pasaporto e 2 foto tessere

  COSA MI SERVE IL GIORNO DELL'APPUNTAMENTO ALLA STAZIONE DI POLIZIA?
  CHE DOCUMENTI DEVO INTEGRARE? OPPURE E 'SUFFICIENTE QUANTO DETTO SOPRA?

 6. Përshëndetje, Unë jam duke kërkuar për të Emigruar për të spanjizuar vitin e ardhshëm rreth rreth korrikut 2021. Kur është koha më e mirë për të aplikuar për nie Numri i? A mund të bëj kërkesë për këtë ndërsa në Britani të Madhe

  1. Hi

   nëse ju jeni një qytetar në Mbretërinë e Bashkuar që kërkoni të shkoni në Spanjë para fundit të periudhës së tranzicionit Brexit, ju duhet të aplikoni sa më shpejt. Vizitoni faqen e internetit TIE Card për të mësuar më shumë informacion https://tiecardspain.com

 7. Përshëndetje,

  Kerkoj nje NIE numër por do të jem vetëm në Spanjë për tre ditë nga 10 gushti deri më 13 gusht 2020.
  A do të jetë e mundur të merrni një takim në Stacionin Policor brenda këtyre datave?

 8. Unë po aplikoj për timen NIE, tashmë u transferua në Spanjë këtë vit. Emërimi im është në janar 2021. Por përmes seksionit jo të BE. A është e saktë kjo?

 9. E kam timen NIE por fatkeqësisht është në letër a4 dhe është në copëza. Kam caktuar takim për të marrë një kopje dhe ata insistojnë që unë të plotësoj përsëri formularët dhe të paguaj tarifë dhe të bëj një takim tjetër. A është e saktë kjo? Më kishin thënë se ata thjesht mund ta shtypnin pasi është vetëm një kopje që unë dua.

  1. Hi

   Po, duhet të keni një takim, formularin e aplikimit dhe të paguani përsëri taksën. ata nuk do të lëshojnë vetëm një certifikatë të re barazimi duke u paraqitur pa një takim dhe dokumentet.

   Shpresoj që kjo të ndihmojë?

   Lisa

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.