NIE Numri i pasurisë së trashëgimisë në Spanjë.

JU DUHET A NIE

A ju ka mbetur anija trashëgim në Spanjë, por i është thënë Pohimit se ju duhet një spanjoll NIE Numër? A po mendoni të bëni një vullnet spanjoll?

Rekomandohet që pasi të keni blerë asete (pronë) në Spanjë (p.sh. Shtëpi, Vilë, apartament) Ish-pats duhet të bëjnë një Testament Spanjoll. Një ligj i ri spanjoll tani thotë që të gjithë përfituesit e përmendur në një testament duhet të marrin të vetin NIE Numrat për të trashëguar.

Arsyet e bërjes së një testamenti në Spanjë:

1.) Jepini vetes dhe të afërmve tuaj Paqen e Mindit. Onesshtë e rëndësishme për të dashurit tuaj që të lini gjithçka në mënyrë që kur të vijë koha.

2.) Sigurohuni që gjithë puna e vështirë me kalimin e viteve të shkojë drejtpërdrejt tek ata për të cilët ju intereson dhe jo Zyra Spanjolle e Taksave. Planifikimi paraprakisht siguron që ju të mbani taksën e trashëgimisë në minimumin absolut për familjen tuaj.

3.) Gjeni një avokat të rekomanduar lokal i cili është i informuar mirë dhe i azhurnuar në lidhje me ligjet e trashëgimisë. kërkoj NIE Numrat për të dashurit tuaj në një konveniekoha e duhur për të gjithë dmth: kur ju vizitojnë me pushime, në vend që kjo të jetë një punë e përditshme që do të kryhet më vonë në atë që do të jetë një kohë e mjaftueshme stresuese për ta.

4.) Përgatitja e një testamenti paraprakisht ju mundëson të informoheni për procedurat në Spanjë. Të dashurit tuaj gjithashtu mund të këshillohen atëherë se çfarë të prisni kur të vijë koha. P.sh., Taksat e Trashëgimisë duhet të paguhen përpara, përpara se të ndryshohen emrat në një akt titulli. Pasuritë dhe pronat nuk mund të shiten ose të trashëgohen derisa të paguhen taksat. Nëse trashëgimtarët tuaj nuk janë të përgatitur ose ata nuk duhet të jenë të sigurt për procedurat, ata mund të mos jenë në gjendje t'i japin autoriteteve përkatëse informacionin dhe dokumentacionin e duhur të kërkuar. Kjo mund të shkaktojë vonesa dhe si pasojë mund të ndodhin akuza për gjobitje.

Avokati juaj i caktuar do të hartojë testamentin në anglisht dhe spanjisht. Ata duhet të sigurojnë që të keni të gjitha informacionet më të fundit të trashëgimisë spanjolle, të përkthyera dhe dëshmuar nga Noteri juaj lokal. Pas kësaj, regjistrimi i dokumentit bëhet në Regjistrin Qendror të Wills i cili është i bazuar në Madrid.

Zakonisht avokatët, nëse tashmë keni një testament në vendin tuaj të banimit, mund të llogarisin automatikisht paraprakisht se sa taksë do të duhet të paguajnë të dashurit tuaj dhe gjithashtu mund të bëjnë sugjerime se si mund të jeni në gjendje të zvogëloni taksat që do të paguajnë trashëgimtarët tuaj .

Në mungesë të një testamenti? Nëse nuk bëhet një dëshirë, përfituesit tuaj do të kenë nevojë për dokumente gjyqësore ose të noterizuara që deklarojnë se janë trashëgimtarë të ligjshëm. Përveç kësaj ata do të duhet të japin prova të qarta në mënyrë që të justifikojnë se pretendimi i tyre për të trashëguar pasurinë tuaj është i vlefshëm. Nëse nuk mund të arrihet një marrëveshje nga palët e përfshira, ka të ngjarë që çështja të shkojë në gjykatë ku vendimi në lidhje me pasurinë tuaj të fituar me vështirësi merret nga gjykatësi.

Na kontaktoni TANI për të mësuar se si të merrni shpejt NIE Numrat për të dashurit tuaj dhe jepini vetes qetësi.

Këtu te MY NIE NUMRI SPANJ getting duke marrë tuajin NIE Numri i shpejtë eshte puna jone! Vizitoni tonë homepage për të lexuar më shumë rreth shërbimit tonë ose Libri juaj NIE Emërimi i numrit sot duke përdorur Formularin tonë të Lehtë të Rezervimit Online.

Më shumë informacion:

Dallimi midis një NIF, TIE DHE NIE NUMBER

Merrni një Benidorm NIE Numri i shpejtë

Si ta paguaj NIE Taksa e numrit

Si të merrni një NIE Numri në Marbella

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.