Merrni NIE Numri në Ambasadën Spanjolle

Merrni përkohshëm NIE Numri nga ambasada spanjolle

Një nga opsionet që ju keni është të merrni tuaj Spanjisht NIE Numër nga Ambasada Spanjolle në vendin tuaj para se të udhëtoni për në Spanjë. Ambasada Spanjolle Në përgjithësi nuk lëshon NIE numra përveç nëse është një jetë e dukshme dhe vdekje. Ajo vepron vetëm si një “korrier” midis aplikuesit dhe Autoritetet kompetente të Policisë në Spanjë.

Ana tjetër e kësaj është nëse arrini të merrni një takim që mundeni me takimin tuaj NIE Numri në dorë. Fatkeqësisht, ana poshtë është këto NIE Numrat janë përgjithësisht të përkohshëm NIE Numra që zgjasin vetëm për një periudhë prej 3 muaj. Pastaj pasi të keni arritur në Spanjë, duhet të aplikoni përsëri. Procedura e Ambasadës Spanjolle ndonjëherë mund të jetë e ngadaltë dhe kërkon disa vizita.

Ju lutemi vini re nëse kërkesa juaj është për punë sezonale verore, Ambasada Spanjolle nuk do t'ju ndihmojë për të marrë një NIE Numri. Ju duhet të aplikoni kur të mbërrini në Spanjë. Këtu te MY NIE ne mund të organizojmë një NIE Emërimi i numrit për kur të mbërrini në Spanjë, Vetëm na tregoni datën.

Ne këshillojmë që të mos merrni tuajin NIE Numri nga Ambasada Spanjolle pasi do të duhet të aplikoni përsëri kur banoni në Spanjë.

NIE Numri Ambasada Spanjolle

Këtu te MY NIE NUMRI SPANJ we mund t'ju rezervojmë në një takim CITA PRIVIA kur të mbërrini në Spanjë, duke ju kursyer të udhëtoni në një Ambasadë Spanjolle në vendin tuaj. Për vetëm një tarifë të vogël prej vetëm 20 we ne mund të rezervoni tuaj NIE Emërimi i numrit, plotësoni NIE Numri i shkresave (ex15-ex18 NIE Format e numrave)

Klikoni këtu për të lexuar më shumë rreth NIE Informacione për numrin or Libri juaj NIE Emërimi i numrit sot

Më poshtë është një listë e ambasadës spanjolle në botë për të marrë spanjishten tuaj NIE Numri:

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Mbretërinë e Bashkuar:

Merrni spanjishten tuaj NIE Numri nga Ambasada në Mbretërinë e Bashkuar
Merr një spanjisht NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Mbretërinë e Bashkuar

Faqja e internetit: Ambasada Spanjolle Londër

Adresa: 39 Chesham Place, SW1X 8SB

Lidhja e Hartave Google: Google harton drejtimin për në Ambasadën Spanjolle në Mbretërinë e Bashkuar

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Francë

NIE NUMRI SHQIPTAR SHQIPTAR N FR FRANC
Merrni spanjishten tuaj NIE Numri nga Ambasada në Francë

Faqja e internetit: Ambasada Spanjolle France

Adresa: 22, Avenue Marceau, 75008 Paris, Francë

Lidhja e Hartave Google: Google harton udhëzimet në Ambasadën Spanjolle në Francë

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Gjermani

Marrja e një NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Gjermani
Merrni NIE NUMRI nga Ambasada Spanjolle në Gjermani

Faqja e internetit: Ambasada Spanjolle Gjermani

Adresa: Lichtensteinallee 1, 10787 Berlin, Gjermani

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet Google Maps për në Ambasadën Spanjolle në Gjermani

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Poloni

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Poloni

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle Poloni

Adresa: Mysliwiecka 4, 00-459 Warszawa, Poloni

Lidhja e Hartave Google: Google harton udhëzimet në Ambasadën Spanjolle në Poloni

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Irlandë

Marrja e një NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Irlandë

Faqja e internetit: Ambasada Spanjolle Irlandë

Adresa: 17A Merlyn Park, Ballsbridge, Dublin 4, Irlandë

Lidhja e Hartave Google: Udhëzime nga Ambasada Spanjolle Irlandë nga Google

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Zvicër

Si të merrni një NIE Numri nga ambasada spanjolle në Zvicër

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle në Zvicër

Adresa: Riedtlistrasse, 17, 8006 Zürich, Zvicër

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për në Ambasadën Spanjolle Zvicër

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Norvegji

Si të merrni një spanjoll nie numër nga ambasada spanjolle në Norvegji

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle të Norvegjisë

Adresa: Halvdan Svartes porta 13, 0244 Oslo, Norvegji

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Norvegji

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Islandë

Të marrë një NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Islandë

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle Islandë

Adresa: Eiðistorg, 170 Seltjarnarnes, Islandë

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Islandë

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Rusi

Merr spanjisht nie numër nga ambasada spanjolle në Rusi

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle Rusi

Adresa: Ulitsa Bolshaya Nikitskaya 50 / 8, Moska 115127, Rusi

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Rusi

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Shqipëri

Easyshtë e lehtë për të marrë tuaj NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Shqipëri

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle për Shqipërinë

Adresa: Rr. Skenderbej, 43, Tiranë, Shqipëri

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Shqipëri

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Itali

Merrni NIE NUMRI nga Ambasada Spanjolle në Itali

Faqja e internetit: Uebfaqja Zyrtare e Ambasadës Spanjolle të Italisë

Adresa: Palazzo Borghese, Largo Fontanella di Borghese, 19, 00186 Roma, Itali

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Itali

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Austri

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Austri

Faqja e internetit: Ambasada Spanjolle në Austri Uebfaqja

Adresa: Argentinierstrasse 34, 1040 Wien, Austri

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Austri

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Hungari

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Hungari

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle Hungareze

Adresa: Eötvös utca 11 / B, 1067 Budapest, Hungari

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Hungari

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Suedi

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Suedi

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle në Suedi

Adresa: Djurgårdsvägen 21, Kutia 10295, 100 55 Stockholm, Suedi

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle Suedi

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Turqi

Ju mund të merrni tuaj NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Turqi

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle të Turqisë

Adresa: Abdullah Cevdet Sokak, 8, 06680 Çankaya, PK 48, 06552 ayaankaya, Ankara, Turqi

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Turqi

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në GreqiJu mund të merrni tuaj NIE Numri nga ambasada spanjolle në Greqi

Faqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle në Greqi

Adresa: Rruga Dionisiou Areopagitou 21, 117 42 Athinë, Greqi

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Greqi

Merrni NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në Finlandë

Ju mund të merrni tuaj NIE Numri nga Ambasada Spanjolle në FinlandëFaqja e internetit: Uebfaqja e Ambasadës Spanjolle në Finlandë

Adresa: Kalliolinnantie 6, 00140 Helsinki, Finlandë

Lidhja e Hartave Google: Udhëzimet për ambasadën spanjolle në Finlandë

më shumë NIE Informacione për numrin:

NIE Numrat dhe Hipotekat në Spanjë

Sa është shumë NIE Taksa e numrit?

Si të merrni një numër të Sigurimeve Shoqërore në Spanjë

Marrja e një NIE Numër pa një takim

5 mendime mbi "Merrni tuaj NIE Numri në Ambasadën Spanjolle ”

  1. Përshëndetje, a është më lehtë të marrësh timen NIE Numër nga Ambasada Spanjolle apo duhet të pres vetëm derisa të arrij në Spanjë dhe të shkoj në komisariat?

    1. Përshëndetje Julian. Shtë e qartë që ju duhet të udhëtoni në ambasadën spanjolle dhe nuk doni ta merrni atë NIE Numëroni në të njëjtën ditë. Nëse dëshironi që ne t'ju rezervojmë një NIE NUMRI takim për javën që mbërrin në Spanjë, ju lutemi përdorni formularin tonë të thjeshtë të prenotimit në faqen tonë. Shumë faleminderit, Lisa

  2. Jam vërtet i hutuar. E mora timin NIE Numër nga Ambasada Spanjolle në Mbretërinë e Bashkuar, por thotë se vlen vetëm për muaj 3? A do të thotë që unë kam riaplikuar për a nie numri i Spanjës kur të arrij?

    1. Përshëndetje Xhef Po, duke aplikuar në Ambasadën Spanjolle për tuajin NIE Numri është vetëm për qëllime urgjente dhe në përgjithësi ato do të zgjasin vetëm për muaj 3, atëherë duhet të ri-aplikoni për një NIE Numri duke përdorur sistemin Cita Previa në Spanjë kur të mbërrini. Nëse dëshironi që ne t'ju rezervojmë një NIE Emërimi i numrave (cita previa) dhe plotësoni dokumentet tuaja për ju lutemi përdorni në internet nie formulari i rezervimit të numrave në: NIE NUMRI FORMULARI I LIBRIS NUMRI

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.