Q & A NIE FAKTET NUMER SPANJ

NIE FAKTET NUMBERR

Mirësevini në MY NIE Numri Spanjë Faqja e pyetjeve dhe përgjigjeve. Këtu do të përpiqemi dhe t'i përgjigjemi si të miat NIE Numri i pyetjeve në Spanjë.

Nëse mendoni se kemi lënë ndonjë listë jashtë, ju lutemi përdorni formularin e na kontaktit ose butonin e Ndihmës Live.

Pyete NIE Numër Ekspert:

P: A kam nevojë për një Spanjisht NIE Numër?

Cila është arsyeja për marrjen e një spanjolle NIE Numri?

Përgjigje: Do t'ju duhet një spanjoll NIE Numër për të punuar, bleni pronë dhe regjistrohuni për shërbime në Spanjë. Ju gjithashtu do të duhet A NIE Numër për t'u regjistruar për një patentë shofer spanjoll dhe shumë detyra të tjera. im Nie Numri Spanjë mund të sigurojë të gjithë NIE Shërbim numër për vetëm 20. Ne do të plotësojmë tuajin NIE Numrat e formularëve dhe prenotoni takimin tuaj në Stacionin Policor Spanjoll. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të paraqiteni në komisariat në kohën dhe datën që ju sigurojmë, dorëzoni në të përfunduarën tuaj NIE Format e numrave dhe tregoni pasaportën tuaj. Thjesht përdorni formën tonë të shpejtë dhe të lehtë të prenotimit.

Pyetje: A mund të merrni pjesë në komisariat për emrin tim?

Merrni spanjishten tuaj NIE Numri nga Stacioni Policor

A: Jo, MY NIE mund të plotësojë dokumentet tuaja dhe të rezervoni takimin tuaj në komisariat, por nga ju kërkohet të merrni pjesë në datën në të cilën jeni regjistruar.

P: Kompa të tjeraniethonë se ata mund të marrin pjesë në komisariat për mua, pse nuk e duan timen NIE.

Keni nevojë për ndihmë për të marrë një NIE Numri?

Një: Disa kompanieofrojnë një shërbim ku ata bëjnë tërë procesin për ju. Kjo mund të shkojë në qindra paund dhe kërkon një vizitë te një noter në Spanjë për të nënshkruar autorizimin. Kjo është e dobishme nëse nuk jeni në gjendje të vini në Spanjë, por përsëri kjo mund të jetë e shtrenjtë. MY NIE është mënyra më e lirë për të marrë tuaj NIE pa e bërë emërimin dhe mbushur dokumentet vetë.

Pyetje: Kam lexuar në internet se është e mundur të plotësoni NIE Numëroni dokumentet dhe bëni emërimin vetë? Pse akuzoni?

Ndihmoni në plotësimin NIE Format e numrave

A: Po, është e mundur të gjesh shkresat e duhura dhe të rezervosh NIE caktoni veten tuaj Google. Sidoqoftë, këtu te MY NIE ne heq stresin e Përkthimit të dokumenteve dhe vizitimit në faqen e internetit të prenotimeve e cila është në spanjisht. Sistemi ynë thjeshton gjithë procesin për ju, kështu që ju vetëm duhet të plotësoni formularin tonë të thjeshtë të prenotimit, në anglisht. Ne jemi siguruar që kemi mbajtur koston e shërbimit tonë në minimum. Lexo më shumë rreth NIE Format e numrave.

Pyetje: happensfarë ndodh nëse shkoj në komisariat dhe kam probleme për marrjen time NIE Numri i?

Tofarë duhet të bëni nëse Policia Spanjolle i thotë Jo një NIE Numër

Një: Pasi të keni bërë tuajin NIE Rezervimi i numrave dhe ne kemi rezervuar takimin dhe kemi mbushur dokumentet tuaja ju jepet një numër telefoni urgjence. Merre këtë me vete ditën dhe çdo problem na jep unazë. Shumica e çështjeve mund të zgjidhen përmes telefonit. Responsibilityshtë përgjegjësia juaj për të siguruar që të merrni provën e duhur se pse ju duhet një NIE Numri, për shembull, një ofertë pune, një letër që thotë blerjen e një shtëpie ose duhet të blini një makinë.

P: Unë kam harruar tim NIE Data e caktimit të numrit. Cfare duhet te bej?

Gruaja e ka harruar NIE Numër

Përgjigje: Nëse e keni marrë datën e prenotimit nga MY NIE, dhe e kanë harruar atë, ju lutemi kontaktoni dhe ne do t'i rendisim ato për ju. Ju lutemi gjithmonë kontrolloni dosjen tuaj të postave të ngurta.

Pyetje: Pse nuk më është caktuar një takim për spanjisht NIE numri në një stacion policie në qytetin tim?

Harta e NIE Numrat në Spanjë

Përgjigje: Aktualisht ka shumë pritje në shumë stacione policie në Spanjë. Ne gjithmonë do të përpiqemi të rezervoni tuajin NIE Emërimi i numrit në Stacionin Policor më të afërt, megjithatë në disa rrethana mund të na duhet t'ju dërgojmë në Stacionin tjetër më të afërt. Nëse jeni në Benidorm kjo ndonjëherë mund të jetë në Alicante. Lexoni më shumë për marrjen tuaj NIE Numri i shpejtë.

P: Unë kam nevojë për tim NIE Numëroni urgjentisht, por më kanë dhënë një takim gjatë një muaji larg. A ka ndonjë mënyrë për ta shpejtuar këtë?

Duhet një NIE Numëroni urgjentisht?

Përgjigje: Nëse jeni në një nxitim për spanjollin tuaj NIE Numri ju lutemi na tregoni. Nëse del një anulim, ne do t'ju futim brenda. Lexoni më shumë rreth Fast NIE Numrat.

P: Unë kam humbur tim NIE Numri. Mund të më merrni një kopje?

Një: Fatkeqësisht marrja e një kopje të tuaj NIE Certifikata e numrit nuk është aq e drejtë përpara sa të kopjoni një kopje të re. Do të keni nevojë për një takim të ri në komisariat dhe do të duhet të plotësoni përsëri të gjitha dokumentet. Lexoni më shumë rreth Lost NIE Numrat.

Pyetje: Unë nuk kam arritur ende në Spanjë por a është e mundur që ju të rregulloni timen NIE Takim me numrin për javën që mbërrij?

A: Absolutisht. Kjo njihet si Fly By NIE Emërimi i numrit 'Vetëm na njoftoni datën kur të keni mbërritur dhe ne do të bëjmë aranzhimet e nevojshme për t'ju bërë të prenotuar.

P: Unë jam duke lëvizur në Spanjë me Fëmijën time. A kam nevojë për një NIE Numri për të?

Përgjigje: Itsshtë shumë e pamundur që do t'ju kërkohet ndonjëherë NIE Numër për çdo Fëmijë nën 16 vjeç. Nëse keni nevojë për një NIE Numrin për fëmijën tuaj mund ta sigurojmë. Lexoni më shumë rreth NIE Numrat për fëmijë.

P: E imja NIE Numri ka skaduar. A është e lehtë të marrësh një të re?

Një: Nëse juaji NIE Numri është lëshuar para 2016 ai mund të ketë qenë një numër i përkohshëm. Lexoni më shumë këtu për NIE Numrat që kanë skaduar.

P: Cila është kostoja e juaj NIE Shërbim numër?

Përgjigje: Ne ofrojmë një kosto të sheshtë prej N 20 për tonë NIE Shërbimi i numrave. Kjo përfshin gjithçka nga plotësimi i të gjitha dokumenteve tuaja, deri te prenotimi i spanjishtes tuaj NIE Emërimi i numrit. Nuk ka asnjë tarifë të fshehur apo kushte dhe kushte të pazakonta. Lexoni më shumë rreth Kostos së NIE Numrat këtu

Keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me marrjen tuaj Spanjolle NIE Numri? Na telefononi ose na dërgoni një mesazh përmes Ndihmës tonë Live.

MY NIE NUMBER Ekipi!