Резиденція в Іспанії

Подати заявку на проживання в Іспанії

Ця послуга призначена для власників паспортів ЄС, які вже мають NIE Номер тільки. Будь ласка, не користуйтеся цим сервісом, поки у вас немає NIE Сертифікат

Потрібен а NIE Номер? Натисніть тут, щоб дізнатись більше.

Як тільки у вас є NIE Номер, на який можна подати заявку на резиденцію

Тепер у вас є ваш NIE Наступне, що вам потрібно, - це ваше місце проживання / сертифікат ЄС. (зверніть увагу, що ця порада є перед Брекіт)

My NIE зараз пропонує повний рейсовий сервіс. Якщо ви скористалися нашою службою, щоб отримати її NIE Номер, за яким ви можете подати заяву на ваше проживання за ціною зі знижкою всього £ 29.99 на людину. (Нормальна ціна £ 69.99)

Це включає в себе бронювання міліції, відповідні документи для вашої заяви та телефонну консультацію щодо точних доказів, необхідних вам для подання заявки на отримання дозволу на проживання / сертифікат ЄС. Ми також дамо поради щодо медичного страхування, а також інші вимоги, які ви можете або не повинні подавати на ваше проживання.

(Зверніть увагу, ми YAPMAYIN продати медичне страхування або будь-які інші фінансові продукти)

Наш експерт з питань житлово-комунального господарства допоможе вам пройти процес, щоб у вас було все вчасно.

БРОНЮВАТИ ВАШ РЕЗЮМЕ / СЕРТИФІКАТ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З СЕГОДНЯМИ США!

Будь ласка, заповніть форму нижче, переконавшись, що всі поля заповнені. Після того як ви надішлете свою інформацію, скористайтеся посиланням на платіж нижче, і наш експерт з питань проживання буде на зв'язку протягом 24хроків:

Отримавши заявку, натисніть тут, щоб заплатити через PayPal. Член співробітника буде спілкуватись протягом 24hrs.

Інформація про місце проживання в Іспанії. Як тільки у вас є NIE Номер

Технічна інформація ... Наш консультант з питань житла пояснить все це простішим форматом.

На 28 березні 2007 Іспанське королівське указ (240 / 07) вимагає, щоб всі громадяни ЄС, які планують залишитися в Іспанії більше, ніж 3 місяці, повинні особисто зареєструватися в Oficina de Extranjeros у своїй провінції або в призначеній поліції станції.

Як тільки у вас є NIE Номер, на який можна подати заявку на резиденцію в Іспанії

Коли ви реєструєтеся, вам буде виданий розмір кредитної картки "Свідоцтво про проживання" із зазначенням вашого імені, адреси, громадянства, NIE номер (Número de Identificación Extranjero) та дата реєстрації як резидент.


Після того як ви зареєстровані як резидент протягом п'яти років, ви можете подати заявку на отримання посвідчення про постійне проживання в Іспанії. Вам буде виданий аналогічний розмір кредитної картки Residence Certificate, але він додатково заявить, що ви постійний резидент (residente permanente).


Примітка. Деякі люди як і раніше мають сертифікат "Residence" за розміром A4, а не кредитну картку, яка має розмір одного - у таких випадках не потрібно повторно подати заявку на розмір кредитної картки, якщо не зміниться обставини (наприклад, ваша адреса), або якщо ви хотіти.


Ви можете подати заяву на отримання заявки на резиденцію або переїхати на постійне місце проживання тут. Більш детальну інформацію можна знайти на веб-сайті Міністерства внутрішніх справ Іспанії (інформація знаходиться на іспанською мовою). Резиденція в Іспанії

Зміни у регламенті про проживання На 10 липні 2012 уряд Іспанії представило деталі нових вимог щодо проживання для всіх громадян ЄС, включаючи громадян Великобританії. Згідно з новими правилами, громадяни ЄС, які подають заявку на проживання в Іспанії, можуть вимагати подання достатніх фінансових коштів для підтримки себе (і іждивним). Заявникам також можна попросити підтвердження приватної або державної медичної допомоги. Більш детальна інформація про процес подання заявки та документацію, яка вам потрібна, доступна на веб-сайті іспанського Міністерства праці та соціального забезпечення.

У Міністерському наказі встановлюються нові вимоги до місця проживання, а деякі заявники можуть подавати заявку. Ми створили неофіційний переклад Настанови міністрів нижче.

Вимоги до проживання - лише для інформації
Це неофіційний переклад Посольством Великої Британії * з важливих частин іспанського замовлення 1490 9 липня 2012, який визначає правила в'їзду, вільного пересування та проживання в Іспанії громадян інших держав-членів Європейського Союзу (ЄС) та європейських Економічний район держави.

Стаття 1: Право на проживання на термін більше, ніж три місяці
громадяни:
держава-член Європейського Союзу
інші держави - учасниці Угоди про Європейський економічний простір
Швейцарія має право проживати в Іспанії на період більше, ніж три місяці, якщо вони відповідають умовам, встановленим у статті 7 королівського указу 240 / 2007, 16 лютого 2007, на в'їзд, вільне пересування та проживання в Іспанії громадян Росії Держави-члени Європейського Союзу та інші держави, що є сторонами Угоди про Європейський економічний простір.

Стаття 2: відвідування та реєстрації в Центральному реєстрі іноземних громадян
Заяви про реєстрацію резидентами громадян, зазначених у статті 1, повинні відповідати положенням розділів 5 та 6 статті 7 Королівського указу 240 / 2007 від 16 лютого 2007.

Заявки будуть подані особисто в Імміграційне відомство провінції, де вони мають намір проживати, або у відповідній поліцейській станції.
Якщо заявка на реєстрацію не відповідає необхідним вимогам для її обробки, зацікавленому особі доведеться виправити будь-які недоліки або приєднати обов'язкові документи протягом десяти днів, і йому буде повідомлено, що, якщо він не зробить це буде передбачено, що він відмовився від своєї заяви шляхом обґрунтованого рішення, яке не вичерпує адміністративну процедуру і може бути оскаржене.

Сертифікат буде виданий одразу після підтвердження відповідності відповідним вимогам. Цей сертифікат дасть ім'я, громадянство та адресу зареєстрованої особи, його іноземний національний ідентифікаційний номер та дату реєстрації.

Стаття 3: Підтримка документації

Усі заявки на реєстрацію повинні бути подані разомnied паспортом заявника або документом національного посвідчення особи, який є чинним та чинним. Якщо ці документи минули, їх копія та заявка на поновлення повинні бути зроблені. Крім того, в залежності від обставин заявника буде потрібна наступна документація:
а) Працівники, які працюють за наймом, повинні подати декларацію про те, що вони були найняті роботодавцем або довідку про роботу. Ці документи повинні містити, як мінімум, відомості про назву та адресу компанії, ідентифікацію податків та номер соціального страхування роботодавця. Представлення трудового договору, зареєстрованого у відповідній Державній службі зайнятості, або документ про реєстрацію або ситуацію, подібну до реєстрації в відповідній системі соціального забезпечення, буде прийнята, хоча це не буде необхідним, якщо зацікавлена ​​сторона погоджується мати його деталі перевіряються на файли загального кабінету фінансової служби соціального забезпечення "Ficheros de la Tesorería General de la Seguridad Social"

б) самозайняті працівники повинні подавати докази того, що вони самозайняті. Реєстрація в Списку економічних операцій "Censo de Actividades Económicos" або доказ їх створення шляхом реєстрації в товарному реєстрі "Registro Mercantil" або документ про реєстрацію або ситуацію, подібну до реєстрації в відповідній системі соціального забезпечення, буде прийнята, хоча ці документи не будуть необхідні, якщо зацікавлена ​​особа погоджується перевіряти свої дані на розгляд Генеральної служби фінансового забезпечення або Служби податкового нагляду за системою "Ficheros de la Tesorería General de la Seguridad Social o de la Agencia Tributaria"

в) люди, які не працюють в Іспанії, повинні подати документи, що підтверджують, що вони відповідають двом наступним умовам:

я Державне чи приватне медичне страхування, укладене в Іспанії чи іншій країні, за умови, що він гарантує охоплення в Іспанії протягом періоду їх проживання, еквівалентне покриттю, наданому Національною системою охорони здоров'я. Пенсіонери вважатимуться таким, що задовольняють цій вимозі, якщо вони можуть, за допомогою відповідного посвідчення, довести, що вони мають право на медичну допомогу, сплачену державою, з якої вони отримують пенсію

іі мати достатньо ресурсів для себе та своїх членів сім'ї, щоб не стати тягарем на систему соціальної допомоги Іспанії під час свого проживання. Підтвердження наявності достатніх ресурсів, будь то з регулярного доходу, у тому числі трудового доходу чи іншого доходу, або від володіння активами, буде надано будь-якими юридично допустимими доказами, такими як активи майна, завірені чеки, документація, яка підтверджує, що дохід від капітал або кредитні картки. У цьому останньому випадку повинен бути випущений сучасний банківський сертифікат, який підтверджує суму, яка є доступною за допомогою кредиту на зазначену вище картку. Оцінка достатніх ресурсів повинна здійснюватися індивідуально, з урахуванням особистих та сімейних обставин заявника. Власність ресурсів, що перевищує суму, встановлену щорічно Законом про державні генеральні бюджети "Ley de Presupuestos Generales de Estado", що виправдовує право на отримання неплатежів, беручи до уваги особисті та сімейні обставини зацікавлених осіб, буде розглядатися як достатній доказ для задоволення цієї вимоги

г) Студенти, включаючи тих, хто приймає курси професійної підготовки, повинні подати документи, що підтверджують виконання, з такими умовами:

я Зарахування до державного або приватного закладу, акредитованого або фінансується компетентною адміністрацією освіти

іі Державне чи приватне медичне страхування здійснюється в Іспанії або в іншій країні, за умови, що це гарантує повне покриття в Іспанії. Однак, ця умова буде вважатися виконаною, якщо студент має Європейську карту медичного страхування, яка дійсна протягом періоду, який охоплює весь період проживання, і що дозволяє йому отримувати виключно будь-яку медичну допомогу, необхідну від медичного з точки зору, з урахуванням характеру допомоги та передбачуваної тривалості.

III. Заповіт, що він має достатні ресурси для себе та членів його сім'ї, щоб вони не стали тягарем на систему соціальної допомоги Іспанії під час їхнього проживання. Участь у програмах Європейського Союзу, які сприяють просвітницьким обміном для студентів та викладачів, буде вважатися достатнім підтвердженням відповідності цим вимогам.
Стаття 4: Застосування права на проживання на термін понад три місяці членам сім'ї.

Цей Порядок також застосовується до членів сім'ї, як це визначено у статті 2 королівського указу 240 / 2007 від 16 лютого 2007, які є громадянами держави-члена ЄС або іншої держави-учасниці Угоди про Європейський економічний простір та Швейцарії , які зустрічаються або супроводжують громадянина держави-члена Європейського Союзу або іншої держави-учасниці Угоди про Європейську економічну зону та Швейцарії.

Що стосується студентів, які є громадянами держави-члена ЄС або іншої держави-учасниці Угоди про Європейський економічний простір або Швейцарії, то право на проживання на термін понад три місяці буде застосовуватися тільки незалежно від їх національності , їх чоловік чи партнер фактично зареєстрований у державному реєстрі відповідно до умов, встановлених у статті 2 Королівського декрету 240 / 2007, 16 лютого 2007, та дітей-сиріт, за умови, що вони відповідають умовам, викладеним у пункті d) розділу 2 статті 3 цього Порядку.
В інших випадках право на проживання також буде поширюватися на подружжя або фактичного партнера, зареєстрованого в державному реєстрі, їх прямих нащадків та їх дружини або зареєстрованого партнера, які не досягли 21 року або мають інвалідність або які старші за цей вік та залежні від них, а також до безпосереднього підйому та подружжя чи зареєстрованого партнера, який залежить від них, коли вони не є громадянами держави-члена Європейського Союзу та супроводжують громадянина Держава-член Європейського Союзу чи іншої держави-учасниці Угоди про Європейський економічний простір та Швейцарії або зустрічатися з ним у іспанській державі, за умови, що умови, викладені в підпунктах а), б) або в) розділу 2 Стаття 3 цього Порядку виконана.

Члени сім'ї, які є громадянами держави-члена Європейського Союзу або іншої держави-учасниці Угоди про Європейську економічну зону та Швейцарії, викладені в розділах 1, 2 та 3 цієї статті, повинні подати заявку на реєстрацію в Центральній Реєстр іноземних громадян відповідно до положень цього Порядку. Члени сім'ї, які не є громадянами однієї з держав-членів Європейського Союзу або іншої держави-учасниці Угоди про Європейську Економічну Державу та Швейцарії, викладені в статтях 2 та 3 цієї статті, повинні подати заявку на отримання дозволу на проживання видається члену сім'ї громадянина Союзу відповідно до положень статті 8 Королівського указу 240 / 2007 від 16 лютого 2007.

Єдине тимчасове положення.
Цей Порядок буде застосовуватися до заяв, поданих після 24 квітня 2012.
Перше остаточне положення: Назва компетенції
Це розпорядження Міністерства прийнято відповідно до положень статті 149.1.2 Конституції Іспанії, яка дає Державну виключну юрисдикцію у справах про громадянство, імміграцію, еміграцію, іноземні справи та право на притулок.
Друге заключне положення: набрання чинності
Цей наказ набирає чинності з дня його опублікування в "Державному офіційному бюлетені". (10 липень 2012)

* Цей переклад надається Посольством Великої Британії з метою допомогти англомовним громадянам ЄС зрозуміти нові вимоги до місця проживання. Посольство Великої Британії не несе відповідальності за будь-які помилки або відмінності між цим і будь-яким майбутнім офіційним перекладом, а також для будь-яких неточностейnience або витрати, викликані будь-якою помилкою або різницею.
Члени сім'ї, які не є членами ЄС. Існує також положення про членів сім'ї, які не є членами ЄС, які в'їхали на дійсні паспорти та візи (у разі необхідності), щоб проживати з громадянами ЄС, якщо вони також реєструються особисто в Oficina de Extranjeros або призначені поліцейські відділення протягом 3 місяців вступу . Їх буде видано з Tarjetas de Residencia de Familiar de Cuidadano de la Union (Картки на проживання для членів сім'ї громадян ЄС). Необхідні додаткові документи.
Реєстрація на падрон
Падрон - це список всіх людей, які живуть у певному місті. Empadronarse - це акт реєстрації у цьому списку у місцевій ратуші.

Хто повинен зареєструватися?

Іспанське законодавство є обов'язковим для реєстрації на падрон у ратуші, де ви звичайно проживаєте, проте багато британських екс-візам все ще цього не зробили. Можливо, хтось розглядає падрон як засіб пильності з боку держави, за принципом "великого брата". Проте, насправді це просто спосіб ратуші знати, скільки людей живе у своїй місцевості, не вдаючись до розслідування стосовно статусу офіційного резидента особи чи фінансових справ.

Як ви зареєструєтесь?

Ви не повинні володіти своїм будинком для реєстрації, просто маєте адресу, де ви звичайно живете, незалежно від того, власник ви, ви орендуєте або живете з родиною чи друзями. Також не реєструється тривалий процес реєстрації. Просто перейдіть до офісу падрон у вашій ратуші та заповніть форму, яку вони надають. Візьміть разом офіційну ідентифікацію, таку як паспорт, а також ваш NIE або свідоцтво про проживання / карту, останній рахунок на комунальні послуги на вашому рахунку, а також документи у вашому домі або копія договору про оренду. Хоча вам, можливо, доведеться повернутись, щоб зібрати ваш сертифікат, фактична реєстрація завершується усім в один день. Деякі міські зали на Балеарських островах сплачують невелику плату за видачу "Сертифікaко де-імперадaнaміента" (наприклад, 1.20 євро в Пальмі де Майорка).
Переваги реєстрації padrón
Після того, як ви виконали простий процес, ви можете почати насолоджуватися всіма перевагами, які надає пропозиції padrón, зокрема:
Кращі громадські послуги.

Центральний уряд виділяє гроші різним муніципалітетам залежно від того, скільки людей перебуває на падруні. Тому, якщо ви не зареєстровані, ваша ратуша втрачає гроші на надання медичних центрів, поліцейських, пожежників та шкіл.

Доступ до пільг та соціальної допомоги
Ви повинні бути на падрон протягом певного періоду часу, щоб отримати доступ до деяких виплат, пов'язаних із доходом, та інших аспектів соціальної допомоги, доступних через соціальні послуги у вашій ратуші.

Зниження податків
Залежно від ратуші, реєстрація в падруні може означати зниження певних витрат на громаду та податку на спадщину. Крім того, ті, хто на падрон, також часто можуть насолоджуватися спорідненими заняттями, дозвіллями та культурними заходами, які керує ратуша.

Знижені ціни подорожей

Поточний "Cerificado de Empadronamiento" може дозволити жителям іспанських островів отримувати знижки до 50% на авіаквитки та квитки на пороми між островами та материком.

Права на голосування

Для того, щоб голосувати на місцевих виборах, ви також повинні підписатись у місцевий реєстр виборців. Ви можете зробити це в тому ж офісі, де ви зареєструєтесь на padrón, заповнивши просту форму. Деякі, але не всі, ратуші запитають вас, якщо ви хочете зареєструватися для голосування, коли ви зареєструєтесь на padrón.

Після того як ви зареєструвалися голосувати один раз, реєстрація є постійною, і вам не доведеться її оновлювати. Однак, якщо ви впали з падрон через перевірку статусу Padron, вам також доведеться повторно зареєструватися для голосування.

Якщо ви не впевнені, чи зареєстрований ви або зареєстрований на місцевих виборах, ви можете звернутися до офісу padrón у вашій місцевій ратуші.
Простіше життя
Ви побачите, що вам потрібен ваш сертифікат padrón для виконання різних адміністративних завдань, таких як реєстрація для охорони здоров'я, реєстрація автомобіля з іспанськими номерами або зарахування дітей до школи. Більше інформації можна знайти на веб-сайті Residentes Europeos.

Перевірка статусу Падрон
Стаття 7 BOE від 24th березня 2015 заявляє, що громадяни ЄС тепер повинні підтверджувати свій статус padrón кожні два або п'ять років, щоб залишатись зареєстрованими.

Британські громадяни, які мають свідоцтво про проживання, будуть зв'язатися з їх міською радою кожні п'ять років з дати реєстрації, щоб підтвердити, що вони все ще живуть у місті і хочуть залишитися на падрон.

Британські громадяни, які не мають свідоцтва про проживання, будуть звертатися до їх міської ради кожні два роки з дати їх реєстрації, щоб підтвердити, що вони все ще живуть у місті та бажають залишитися на падруні.

Уже є nie номер, але потрібна резиденція

Якщо ратуша не може підтвердити, що ви все ще живете в своєму місті, ви будете вилучені з registry padrón. Вам не потрібно активно зв'язатися з вашою ратушею, щоб підтвердити свою реєстрацію; Ваша ратуша зв'яжеться з вами.
Однак, якщо ви стурбовані статусом падруна, ви можете будь-коли перейти до офісу padrón у вашій місцевій ратуші, щоб переконатися, що ви все ще зареєстровані, і попросити підтвердити свій статус падруна.

Для певних служб (наприклад, соціальних послуг) вам може знадобитися показати нещодавній сертифікат padrón, який становить менше, ніж 3 місяців. Ви можете отримати це в офісі місцевої ратуші padrón.

Якщо у вас вже іспанська мова NIE Номер і потрібна ваша іспанська резиденція зв'яжіться сьогодні! Докладніше про NIE Номери в Іспанії