Este o NIE Numiți o cerință legală?

Este o NIE Numiți o cerință legală?

Este o NIE Numărați o cerință legală în Spania
A NIE Numărul este o cerință legală pentru oricine intenționează să rămână sau să lucreze în Spania pentru mai mult de 3 luni.

Dacă vă planificați să rămâneți sau să lucrați în Spania pentru o perioadă mai mare de 3 Luni, este o cerință legală pentru dvs. A PRIMI O NIE NUMĂR.

De la 28 martie 2007, decretul regal 240 / 07 prevede că toți cetățenii UE care intenționează să locuiască în Spania pentru mai mult de 3 luni trebuie să se înregistreze personal la Oficina de Extranjeros din provincia lor de reședință sau la posturile de poliție desemnate. Când vă înregistrați, vi se va emite un certificat de reședință pentru mărimea cărții de credit, în care să se menționeze numele, adresa, naționalitatea, NIE numărul (Número de Identificación Extranjero) și data înregistrării dumneavoastră ca rezident.

După ce ați fost înregistrat ca rezident timp de cinci ani, puteți solicita un certificat de rezidență permanentă în Spania. Veți fi eliberat un certificat de rezidență similar pentru cartea de credit, dar va indica în plus că sunteți rezident permanent (rezident permanent).

Notă: Unii oameni încă mai au Certificatul de rezidență pentru dimensiunea A4 mai degrabă decât cardul de credit de dimensiuni reduse - în aceste cazuri nu există nicio cerință pentru a reaplica pentru o dimensiune a cărții de credit una decât dacă circumstanțele dvs. (de exemplu, adresa dvs.) se modifică sau dacă nu doriți.

Puteți face o programare pentru a vă solicita rezidența sau pentru a vă deplasa aici.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Web pentru Ministerul de Interne al Spaniei (informațiile sunt în limba spaniolă).

Puneți-vă picioarele și lăsați-ne să vă luăm NIE Numărul astăzi.

Puneți piciorul în sus și primiți NIE NUMĂR

Faceți clic aici Vizitați-ne NIE Numărul paginii de astăzi pentru a citi mai mult.

2 gânduri despre "Este a NIE Numiți o cerință legală? "

    1. Bună Louise. A NIE Numărul este o cerință legală dacă intenționați să lucrați aici sau să rămâneți mai mult timp decât 3 luni. Dacă doriți să obțineți o NIE Numărul de astăzi, vă rugăm să utilizați formularul nostru de rezervare rapid și securizat și vă vom face rezervate. Vă mulțumim mult, Lisa

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *