Вообичаени грешки направени при аплицирање за NIE Број

Грешки при аплицирање за NIE Број

Кога аплицирате за шпански NIE Број има голем број на грешки можете да направите што понекогаш може да резултира во вашиот NIE Апликацијата за броеви е одбиена од полицијата.

Еве кај МОЈ NIE Број Шпанија добивање на вашиот NIE Бројот е наша работа број еден. Willе се осигураме дека нема грешки кога ќе закажеме состанок во полициската станица и нема грешки во вашите NIE Форми на броеви.

Кликнете овде за да ја резервирате вашата NIE Назначување со број ДЕНЕС!

10 обични грешки направени при аплицирање за а NIE Број во Шпанија

1.) Не потврдување на назначувањето на веб-страницата на полицијата или обид да се појавиш во полициската станица за твоето NIE Број без состанок.

Не е толку лесно како што може да звучи, да го назначите вашиот полицијата Цита Превија да биде назначено за некои државни форуми на Интернет. Лесно е да го откажете сопственото закажување случајно или да вметнете погрешен број на пасош. Нашата работа овде е да се осигураме дека ќе ја добиете вашата NIE Број без грешки. Резервирајте ја вашата NIE Назначување број денес.

2.) Враќање до доцна NIE Назначување број во Полициска станица

Се претвора до доцна NIE Назначувањето за број во Шпанија не е препорачливо. Бараме сите наши клиенти да пристигнат најмалку 30 минути пред времето на нивната резервација. Некои полициски станици во Шпанија имаат малку ако има паркинг, затоа предлагаме да истражуваме каде ќе паркирате во Аванд. Ако ви недостига NIE Назначување со број затоа што доцна треба да закажете нов состанок.

3.) Користење на формулари што се преведени на англиски јазик

Сите формулари доставени на вашата NIE Назначувањето со броеви во Шпанија мора да биде на шпански јазик. Полицијата нема да прифати обрасци доставени на англиски или друг јазик. Поднесување на обрасци на кој било друг јазик освен шпанскиот, ќе резултира во вашиот NIE Апликацијата за броеви е одбиена.

4.) Не ги пополнувате правилно вашите обрасци 790 и Екс-15

Нашата главна работа по резервацијата на вашата NIE Назначување броеви преку Интернет е да се обезбеди вашето NIE Документите со броеви и обрасците се пополнети правилно. Нашиот персонал ги проверува и двојно провери вашите обрасци пред да ги испратиме.

5.) Враќање кон погрешна полициска станица за вашиот NIE Назначување на броеви

Една од најчестите грешки што луѓето ги прават кога аплицираат за NIE Бројот треба да пристигне во погрешната полициска станица во Шпанија. Кога ја резервирате вашата NIE Назначување со броеви преку Интернет, ние се осигураме дека ви е дадена точната адреса на полициската станица, така што нема да се прават грешки.

6.) Не го плативте данокот за формата 790 однапред

Честа грешка што луѓето ја прават кога аплицираат за своите NIE Бројот во Шпанија заборава да плати придружен данок и да достави формулар 790 на банката во Шпанија. Willе го забрза NIE Процес на резервација на броеви ако ја платите таксата во најблиската банка пред да закажете состанок. Образецот 790 важи 1 година од моментот на ваше време NIE Резервација на броеви.

7.) Враќање во погрешен ден

Кога ќе резервирате преку нас, ние ќе се погрижиме да го знаете точното време и датумот на вашиот состанок. Вашите обрасци ќе имаат 3 различни датуми на нив, датумот на датумот на формуларот XNUMX, вашата Цита Превија која е датум и време кога треба да одите на вашиот NIE Назначување на броеви.

8.) Потпишување на вашиот NIE Форми на броеви на погрешно место

Честа грешка при аплицирање за NIE Број на Интернет го потпишува вашиот NIE Форми на броеви на погрешно место. Освен ако не сте сигурни, препорачуваме да ги потпишувате документите за време на вашето NIE Назначување број во полициската станица.

9.) Завршување на вашиот NIE Неправилно се формираат броеви

Друга вообичаена грешка при аплицирање за NIE Бројот погрешно ги пополнува формуларите. Полицијата нема да прифати неправилно пополнети обрасци и тоа ќе резултира во одбивање на вашата апликација. Обезбедувањето дека вашите обрасци се пополнети правилно е една од нашите главни работи.

10.) Немате што да прочитате за време на вашиот состанок

Некои полициски станици ќе ве натераат да почекате неколку часа за да го процесите вашиот NIE Резервација на броеви. Најдобро е секогаш да земате книга или списание за да ве забавува додека чекате.