Gabimet e zakonshme të bëra kur aplikoni për a NIE Numër

Gabimet kur aplikoni për a NIE Numër

Kur aplikoni për spanjishten tuaj NIE Numër ka një numër të gabime ju mund të bëni që ndonjëherë mund të rezultojë në tuaj NIE Aplikimi për numër është refuzuar nga Policia.

Këtu te MY NIE Numri Spanja duke marrë tuajin NIE Numri është puna jonë numër një. Ne do të sigurojmë që nuk ka gabime kur bëjmë takimin tuaj në komisariat dhe nuk keni gabime në tuaj NIE Format e numrave.

Klikoni këtu për të prenotuar NIE Emërimi i numrit TODAY!

Gabime të zakonshme 10 të bëra kur aplikoni për një NIE Numri në Spanjë

1.) Duke mos konfirmuar takimin tuaj në faqen e internetit të Policisë, ose duke u përpjekur të paraqiteni në stacionin policor për tuajin NIE Numër pa një takim.

Itsshtë jo aq e thjeshtë sa mund të tingëllojë për të bërë emërimin tuaj të Policisë Cita Previa si disa shtete të forumeve në internet. Shtë e lehtë të anuloni takimin tuaj rastësisht ose të futni numrin e gabuar të pasaportës. Detyra jonë këtu është të sigurojmë që të merrni NIE Numri pa gabime. Librin tuaj NIE Emërimi i numrit sot.

2.) Duke u kthyer vonë në tuaj NIE Emërimi i numrit në Stacionin Policor

Duke u kthyer deri vonë në tuaj NIE Emërimi i numrit në Spanjë nuk është i këshillueshëm. Ne kërkojmë nga të gjithë klientët tanë të arrijnë të paktën 30 minuta para kohës së prenotimit të tyre. Disa stacione policore në Spanjë kanë pak nëse ka ndonjë parkim, kështu që ne sugjerojmë të hulumtoni se ku do të parkoni në Advance. Nëse ju mungon NIE Emërimi i numrit sepse vonë do t'ju duhet të rezervoni një takim të ri.

3.) Duke përdorur forma që janë përkthyer në anglisht

Të gjitha format e paraqitura në tuaj NIE Emërimi i numrit në Spanjë duhet të jetë në Spanjisht. Policia nuk do të pranojë formularë të paraqitur në anglisht ose në ndonjë gjuhë tjetër. Dorëzimi i formave në ndonjë gjuhë tjetër përveç spanjolle do të rezultojë në tuajin NIE Aplikimi i numrit nuk pranohet.

4.) Mos plotësimi i saktë i formave tuaja 790 dhe Ex-15

Puna jonë kryesore pas prenotimit tuaj NIE Emërimi i numrit në internet është të siguroni tuajin NIE Numrat e dokumenteve dhe formularët janë plotësuar saktë. Stafi ynë kontrollon dhe kontrolloni dyfish format tuaja përpara se t'i dërgojmë ato.

5.) Kthimi në stacionin e gabuar policor për tuajin NIE Emërimi i numrit

Një nga gabimet më të zakonshme që bëjnë njerëzit kur aplikojnë për një NIE Numri do të arrijë në stacionin e gabuar policor në Spanjë. Kur e rezervoni librin tuaj NIE Emërimi i numrit në internet me ne ju sigurojmë se ju është dhënë adresa e saktë e stacionit policor, kështu që nuk bëhen gabime.

6.) Nuk e keni paguar taksën për formularin 790 në avans

Një gabim i zakonshëm që bëjnë njerëzit kur aplikojnë për të NIE Numri në Spanjë po harron të paguajë taksën e lidhur dhe dorëzimin e formularit 790 në bankën në Spanjë. Ajo do të shpejtojë NIE Procesi i prenotimit të numrave nëse paguani tarifën në bankën tuaj më të afërt përpara emërimit tuaj. Formulari 790 është i vlefshëm për vitin 1 nga koha e juaj NIE Rezervimi i numrave.

7.) Dalja në ditën e gabuar

Kur të rezervoni përmes nesh, ne do t'ju sigurojmë të dini kohën dhe datën e duhur të takimit tuaj. Format tuaja do të kenë mbi to data të ndryshme 3, data e saj në formën e parë, Cita Previa juaj e cila është data dhe koha që ju duhet të shkoni në NIE Emërimi i numrit.

8.) Nënshkrimin tuaj NIE Format e numrave në vendin e gabuar

Një gabim i zakonshëm kur aplikoni për a NIE Numri në internet është duke nënshkruar NIE Format e numrave në Vendin e gabuar. Nëse nuk jeni të sigurt që ju rekomandojmë të nënshkruani dokumentet gjatë juaj NIE Emërimi i numrit në komisariat.

9.) Duke kompletuar tuajin NIE Format e numrave gabimisht

Një tjetër gabim i zakonshëm kur aplikoni për a NIE Numri po plotëson gabimisht format. Policia nuk do të pranojë forma të plotësuara gabimisht dhe kjo do të rezultojë që kërkesa juaj të refuzohet. Sigurimi i formave tuaja janë plotësuar si duhet është një nga punët tona kryesore.

10.) Të mos kesh diçka për të lexuar gjatë takimit

Disa stacione policie do t'ju bëjnë të prisni disa orë për të përpunuar punën tuaj NIE Rezervimi i numrave. Bestshtë më e mira për të marrë gjithmonë një libër ose revistë për t'ju mbajtur të argëtuar ndërsa prisni.